Чоловічі шкарпетки – як їх поєднувати зі взуттям і штанами? - Блог про Львів

Чоловічі шкарпетки – як їх поєднувати зі взуттям і штанами?

Шкарпетки і сандалі

Шкарпетки є красномовною частиною чоловічого гардеробу. У них яскраво проявляється почуття смаку, естетика і знання загальних канонів, що панують у традиційній моді. Як підібрати шкарпетки за типом одягу чи обставинами?

Смішні шкарпетки для серйозного вбрання можуть дозволити собі тільки підлітки, артисти або люди, які прагнуть перевернути існуючі правила. Чоловічі шкарпетки, однак, повинні складати єдине ціле з рештою одягу, про що неодноразово наголошується в оглядах, блогах або літературі про правильний стиль підбору окремих елементів стильно складеного чоловічого одягу. Тож як їх вибирати?

Шкарпетки та босоніжки – як це?

Чоловіки, які пройшли специфічне естетичне виховання вдома, як правило, не мають проблем чи дилем щодо поєднання: шкарпетки та босоніжки, особливо коли шкарпетки білі. Цей комплект є прикладом грубої відсутності почуття стилю та естетики, а також багато говорить про незнання основних принципів вибору правильного вбрання.

Однак залишається відкритим питання: які шкарпетки вибирати щодня? Як вибрати шкарпетки для роботи? З якого матеріалу вони повинні бути зроблені? Ці питання виникають досить часто, і, на щастя, є простий спосіб відповісти на них. Перш за все, щодня слід вибирати шкарпетки з натуральних матеріалів. Шерсть і бавовна – це ті матеріали, які змусять шкіру дихати. Це запобіжить пітливості ніг і утворенню натертості протягом тривалого робочого дня.

Також читайте:   Дідова шкільна наука

Колір штанів і колір шкарпеток

Модельєри зазвичай кажуть, що чоловічі штани і шкарпетки повинні складати одне ціле за кольором. Однак є надзвичайно складні домовленості: темно-синій костюм, коричневі туфлі, які шкарпетки? Або шкарпетки до темно-синього костюма, шкарпетки до сірого костюма, які шкарпетки до синього костюма? Питань багато, а пропозицій і рішень значно менше, хоча в порівнянні з тенденціями 20 століття зараз допускаються деякі відхилення, які, втім, кардинально не відрізняються від класичних моделей. Темні брюки – темні шкарпетки навіть для різного кольору взуття, так звані костюми для костюма – тонкі, можна з непомітним візерунком

Тип взуття і шкарпетки

Загальне правило полягає в тому, що чоловічі шкарпетки повинні бути такої довжини, щоб не відкривати оголену частину ніг, тим самим руйнуючи естетику композиції всього одягу. Лише комплект спортивного взуття та спортивних шкарпеток виривається з цього тренду. Тому на питання: Які шкарпетки до кросівок? У жодного чоловіка, який піклується про свою зовнішність, не повинно виникати труднощів у відповіді. Це єдиний дозволений комплект білих шкарпеток з чоловічим взуттям.

Автор статті: inna.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*