“Галицька здоба” здобула вольову перемогу у грі з “Nice Guys” (відео) - Блог про Львів

“Галицька здоба” здобула вольову перемогу у грі з “Nice Guys” (відео)

Коваль Андрій

Вчора, 10 серпня, на відкритому майданчику СК «Динамо» наша команда провела черговий поєдинок у рамках «Гранд Кубку Львова 2022». В архіважливому матчі з точки зору турнірного становища футзальний клуб «Галицька здоба» зустрівся з колективом «Nice Guys».

Вже перед самою грою стало відомо, що підопічним як Євгена Москвіна, так і Сергія Тригубця аби розраховувати на один із комплектів медалей необхідно було лише перемагати.

Кадрові втрати?

Вони були в складах обидвох команд. Так за «пекарів» не зіграли воротарі Назар Савич та Володимир Кардаш. Польові гравці: Ярослав Писько, Олег Панасюк, Павло Стегніцький, Олег Партика. У суперника кидалася в очі відсутність братів Грицин та Мар’яна Пелеха, які за короткий час стали лідерами «Nice Guys».

Різні тайми⚖️

Чомусь так склалося останнім часом, що «пекарі» дуже слабо проводять перші двадцять хвилин. Так було у матчі з «GTL», «Новими іменами», «NG Metal». Негативна тенденція продовжилася й у звітній грі. Здавалося рівна гра, не було переваги жодної з команд, а рахунок на табло був 2:0 на користь суперника. І лише коли в другій половині зустрічі головний тренер «червоно-жовтих» вдався до гри з п’ятим польовим, то команда дійсно заграла по-іншому.

Також читайте:   Ліга чемпіонів. Фінал. «Барселона» – «Спортінг» – 3:4 + ВІДЕО

Голи Миколи Богданова, Богдана Стефанківа й особливо Олександра Школьного перевернули все з ніг на голову. Звичайно, суперник не хотів здаватися, теж зняв голкіпера й вдався до тактики з граючим воротарем, але у цей вечір фортуна все ж була на нашому боці. Захист і особливо голкіпер Василь Марухняк відіграли у подальшому без помилок.

Що далі? ?

А далі «Галицька здоба» та «Nice Guys» набрали однакову кількість залікових балів і вже наступного тижня у так званому «срібному» матчі визначать володаря 2 та 3-ого місця «Гранд Кубку Львова 2022».

ФК «Галицька здоба» – «Nice Guys» – 3:2 (0:2)

ФК «Галицька здоба»: Марухняк – Школьний, С. Коваль, Стефанків, Тригубець, А. Коваль, Богданов, Єфімов

«Nice Guys»: Стасюк, Боднар, Михалюньо, Легендзевич, Фролов, Губенко, Смага, Москвін, Зінич, Ленько, Вітрук, Федосюк

⚽️ Голи: Богданов, 29, Стефанків, 32, Школьний, 34 – Федосюк, 10, Смага, 17.

Попередження: Школьний, 25, С. Коваль, 34, Тригубець, 39 – Легендзевич, 12.

?Кращі гравці за версією пресслужби: Олександр Школьний – Любомир Смага.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*