Грамотний догляд за жирною шкірою обличчя - Блог про Львів

Грамотний догляд за жирною шкірою обличчя

Грамотний догляд за жирною шкірою обличчя

Багато жінок, які мають жирну шкіру обличчя, мріють про відсутність певного блиску, чорніших точок та прищів. Щоб досягнути здорового та доглянутого стану лиця, потрібно щодня знаходити час для себе та дотримуватися неважких правил та заходів.

У догляді за шкірою допоможуть якісні засоби гігієни https://sawash.com.ua/ua/telo-i-gigiena/, які можна придбати онлайн в магазині “saWash”, де вся представлена продукція купується безпосередньо в Німеччині.

Основні поради, які допоможуть впоратися з цим явищем, розглянемо далі в статті. Наслідуючи рекомендації спеціалістів, протягом короткого часу блиск вдасться зменшити, шкіра оздоровиться та набуде бархатистості.

Основні ознаки жирності шкіри

Насамперед розглянемо як зрозуміти що людина має жирну шкіру. На це вказують такі ознаки:

  • тьмяний шкіряний відтінок;
  • різновиди висипання;
  • чорніші вкраплення;
  • збільшена сітка пор.

Це розповсюджені признаки, які легко помітити. Труднощі виникають під дією різних чинників. До них відносяться особисті особливості та неправильне харчування. В багатьох випадках жирна шкіра притаманна підліткам. Це явище викликає підвищення дії сальних залоз. Найчастіше у міру дорослішання проблема зникає. Причиною жирної шкіри також може стати надмірне очищення. Дівчата припускаються серйозної похибки, використовуючи скраби й посилено очищаючи шкіру від забруднень. Це може призвести до плачевних наслідків. Але помірне застосування засобів для тіла з Європи сприяє кращому вигляду.

Нескладні поради щодо догляду

Належний вибір дієвих засобів спроможний прибрати небажані прояви цього виду шкіри. Грамотно обрані косметичні препарати мають:

  • розроблятися для жирної або комбінованої шкіри;
  • добре вбиратися, не залишаючи слідів;
  • не відбивати масляного блиску.

Для жирної шкіри підійде косметика з протизапальною, себорегулюючою, кератолітичною дією. Потрібно 1-2 рази на тиждень накладати скраб. Краще брати ті маски, що м’яко прибирають відмерлі клітини шкіряного покрову, наприклад, маску-пілінг з активованим вугіллям Schaebens (Шебенс) Maske Peel-Off Aktivkohle Strong.

Schaebens Maske Peel-Off Aktivkohle Strong

Може здаватись, що жирний тип не потребує зволоженості, – це зовсім не так, будь-яка шкіра вимагає зволоження та живлення. Для догляду за обличчям можна використовувати натуральну косметику та засоби особистої гігієни з Німеччини, які добре зарекомендували себе. Наприклад, крем для обличчя від alverde NATURKOSMETIK з легкою формулою Pro Climate живить шкіру природним шляхом та забезпечує інтенсивне зволоження протягом 24 годин.

alverde NATURKOSMETIK Pro Climate

Не слід забувати підтримувати шкіру зсередини. Тут потрібно практикувати правильне харчування. В їжу необхідно долучати сезонні овочі та фруктові плоди. Принесуть благо продукти що містять пробіотики: квашена капуста, кисломолочна продукція. Людям зі схильністю шкіри до великого рівня жирності, а також висипань, в допомозі стане продукція з вітаміном B7: жовтки яєць, вівсяне сплющене зерно, рибні вироби, томати, картопля, горішки. Краще видалити з меню підсолоджені напої газовані та обмежити об’єм звичайних вуглеводів.

Особливості догляду

Грамотний підхід з догляду за жирними шкірними покровами обличчя базуються на деяких правилах. Такі процедури виявляються простими та водночас ефективними. Важливо виконувати їх кожен день з ранку та ввечері. Регулярність стане запорукою успіху у цьому. Розглянемо докладніше ці етапи:

  • Правильне очищення. Шкіра вивільняється від забруднень. Для процедури потрібен м’який та ефективний засіб. Доречно застосувати гель чи піну для вмивання як, наприклад, гель Neutrogena Hydro Boost Aqua. Це добре очистить шкіру від бруду, шкірного сала та макіяжу, забере надлишковий блиск і не пошкодить захисний шар.
    Neutrogena Hydro Boost Aqua

  • Тонізування. Окрім видалення часток бруду, звуження пор, зменшення роботи сальних залоз – цей підхід налагоджує рівень Ph шкіри, перешкоджає її висиханню. Гарно впораються з цим різні тоніки, наприклад, зволожуючий тонік для обличчя Balea Feuchtigkeitsspendendes Gesichtswasser.
    Balea Feuchtigkeitsspendendes Gesichtswasser

  • Живлення. Жирну шкіру теж потрібно зволожувати. Це є неодмінною частиною комплексного догляду. Слід використовувати крем для догляду на день чи на ніч, розроблений для жирної або комбінованої шкіри. Наноситься він помірними рухами по лініях масажу, важливо не перебільшити кількість речовини.

Кращі результати доводить відновлюючий крем на природній основі alverde NATURKOSMETIK Tagespflege Intensiv Repair Avocado. А легка текстура швидко вбереться, не даючи відчуття липкості.

NATURKOSMETIK Tagespflege Intensiv Repair Avocado

Автор статті: inna.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*