«Гранд Кубок Львова 2022». Поступаємося «Новим іменам» - Блог про Львів

«Гранд Кубок Львова 2022». Поступаємося «Новим іменам»

Галицька здоба - Меркурій

Футзальні баталії для нашої команди тривають. Зокрема, у черговому поєдинку «Гранд Кубку Львова 2022» футзальному клубу «Галицька здоба» протистояв амбіційний клуб «Нові імена».

Розпочався цей матч для «червоно-жовтих» гірше не придумаєш. Поки наші гравці увімкнулися в гру рахунок вже був – 1:4 на користь «Нових імен». Влучні удари у свій актив записали Назар Лютий, Олесь Великий, Віталій Танський (дубль) та Сергій Тригубець. Останній у безвиході часто змінював четвірки, шукаючи оптимальну. Десь до консенсусу «коуч» дійшов в кінці першого тайму, коли Олександр Школьний скоротив рахунок у зустрічі до двох голів і відправив команди на відпочинок.

Здавалося після нього ми побачимо команду до якої ми звикли, але не цього разу. Дебют другого тайму й Назар Лютий доводить рахунок у зустрічі до 5:2 на користь «Нових імен». І лише після цього Сергій Тригубець зняв воротаря й випустив п’ятого польового гравця.

Чому він цього не зробив ще у першому таймі, як і не змінив Володимира Кардаша, в якого в цей вечір гра явно не пішла? Проте, одразу ж згадуються слова екстренера «Продексіма» Хаві Родрігеса, якому після одного з переможних матчів задали питання «чому він зробив так», на що він відповів, цитую: «я – тренер і я так вирішив».

Також читайте:   Чемпіонат України (U-15). Вища ліга. ДЮСШ № 25 зберігає чемпіонський титул

Повертаючись до гри проти «Нових імен», варто зазначити, що могли «пекарі» й врятувати цей поєдинок. Після того як рахунок на табло змінився на 4:5, фактично три стовідсоткові нагоди мали Ярослав Писько, Андрій Коваль та Сергій Коваль, але судилося. Натомість «жирну» крапку в цій грі поставив гравець команди-суперника Олег Ледневський.

6:4 – поразка, поразка – заслужена. Вітаємо суперника з перемогою й готуємося до нових викликів. Найближчий вже в наступну суботу проти «in.IT» у рамках літньої першості «Все для перемоги».

ФК «Галицька здоба» – «Нові імена» – 4:6 (2:4)

ФК «Галицька здоба»: Кардаш, Марухняк, Школьний, С. Коваль, Партика, Тригубець, Янів, Бойко, А. Коваль, Богданов, Писько, Єлфімов

«Нові імена»: Пенгрин, Крупчук, Великий, Бучак, Ледневський, Лютий, В. Коваль, Танський, Николишин

Голи: Тригубець, 12, Школьний, 20, Богданов, 21, Коваль, 36 – Лютий, 2, 24, Великий, 9, Танський, 12, 16, Ледневський, 39

Попередження: Тригубець, 3 – В. Коваль, 4

Кращі гравці за версією пресслужби: Коваль Андрій – Віталій Танський.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*