Матч, за який не соромно

Матч за який не соромно

Матч за який не соромно – «Галицька здоба» обіграла «Nice Guys» з рахунком 3:2.

«Пекарі» дуже емоційні – це проявляється в стилі гри, поведінці гравців на полі та спілкуванні під час тайм-ауту. В цьому поєдинку їм це зіграло на руку – швидкою, місцями навіть різкою грою «Галицька здоба» вигризла перемогу в «Nice Guys» з мінімальним відривом, та чи завжди так буде?

В цій грі варто відзначити сильний захист “червоно-жовтих”, який допоміг їм досить довго утримувати рахунок і перемогти з невеликим відривом. Але коли справа доходить до нападу з’являються проблеми – вони довго тримають м’яч, не “дограють” паси. В результаті декілька успішних передач, які могли стати голами, не були до кінця реалізовані.

Та перемога «Галицької здоби» не була «подарунком долі» – команда викладалась на повну, тренер корегував тактику в ході гри, гравці аналізували супротивника. Головне – в команди є швидкість гри, але варто попрацювати над такою ж швидкістю реагування. Та увагу варто акцентувати на другому таймі, де «пекарі» показали всю свою майстерність.

Також читайте:   Футзал. Чемпіонат світу-2016. Бразилія сенсаційно програє Ірану (відео)

Після безкомпромісних порад тренера команда зібралася, і показала, що вони однин колектив з однією метою – виграти архіважливий матч на шляху до «Гранд Кубку Львова 2022». Філігранні голи Богданова, Стефанківа та Школьного заслуговують оплесків, а тактика гри з п’ятьма польовими гравцями «зайшла» команді настільки, що її повторили і «Nice Guys». Саме такої гри від червоно-жовтих очікують їх фани – цікавої, швидкої, безкомпомісної. Можливо це може стати фішкою «пекарів»?

Наступного тижня підопічних Сергія Тригубця чекає вирішальний матч, який покаже чого достойна його команда – “срібла” чи “бронзи”. В будь якому випадку такий фініш сезону для «пекарів» буде хорошим результатом, який не розчарує вболівальників

Автор статті: Sofi.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*