Можливості стола з електронним регулюванням висоти - Блог про Львів

Можливості стола з електронним регулюванням висоти

стіл з електронним регулюванням висоти

Асортимент магазину STIYSTIL ідеально підходить для людей, які шукають міцні, адаптовані та прості у догляді меблі. На сайті https://www.stiystil.com.ua/ ви можете вибрати регульований по висоті стіл відповідних параметрів. Деякі з цих столів доступні з вирізаною стільницею, що дозволяє сидіти ближче до нього в ергономічному положенні. Щоб столи поєднувалися з рештою інтер’єру, ми підготували для вас різні колірні варіанти. Ви також можете комбінувати регульовані столи з іншими меблями тієї ж лінії, щоб створити елегантне рішення.

Що дає регульований стіл

Стіл з електричним регулюванням висоти ефективно бореться зі шкідливими звичками при сидінні за офісною роботою. Дизайн форми стільниці розроблений провідним у співпраці з фізіотерапевтами, експертами в галузі лікування та профілактики болю у спині.

При цьому враховувалися ключові проблеми здоров’я сучасної людини:

  • Неправильне і тривале сидіння нині є хворобою цивілізації, від якої страждають діти шкільного віку.
  • Шкідливі звички, набуті при неправильному сидінні в школі та вдома за комп’ютером, переносяться у доросле життя.
  • Погана постава викликає грижі дисків у поперековому та шийному відділах хребта, сколіоз, головний біль, запаморочення та хронічний біль у спині.

При створенні нового столу наголос було зроблено на максимальну зручність і здорове сидіння або стояння за столом. Він має ергономічний виріз, який дійсно функціональний порівняно з іншими столами аналогічної форми, коли надається плечам правильна підтримка та розвантажуються трапецієподібні м’язи, а також шия.

Але головною його перевагою є електричне регулювання висоти. Це дозволяє сидіти за столом справді здоровим чином. Ваші ноги витягнуть, кровообіг покращиться, і ви відчуєте себе значно краще.

Функціональні особливості виробу

Стіл STIYSTIL з електронним регулюванням висоти створений для комфортного робочого простору з урахуванням сучасних вимог користувача.

Ключові переваги:

  • Висота стільниці регулюється завдяки електричному механізму підйому, що дозволяє використовувати її людям різного віку та зросту (включаючи +190 см).
  • Стільницю можна переміщати за допомогою практичної панелі управління, яка дозволяє «запам’ятати» 4 рівні висоти й вибрати практичне положення в майбутньому одним натисканням кнопки.
  • Функціонування двох окремих електродвигунів забезпечує стійкість конструкції та плавну зміну висоти. Особливістю конструкції столу є чудова стійкість у найвищому положенні.
  • Крім того, електричний механізм має спеціальну функцію безпеки, щоб захистити від різких зіткнень між стільницею та сторонніми предметами, коли вона рухається вгору та вниз.

Ви можете зібрати стіл самостійно, тому що це дуже швидко і легко зробити (інструкція по збірці додається). Вибрати матеріал і колір стільниці можливо на сторінці інтернет-магазину. Можна придбати додаткові аксесуари (Т-подібний виріз для кабелів і закруглення робочого краю стільниці).

Автор статті: inna.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*