Переваги та недоліки життя в заміському дачному будинку - Блог про Львів

Переваги та недоліки життя в заміському дачному будинку

життя у заміському будинку

За статистикою більшість українців живуть у багатоквартирних будинках, найчастіше побудованих у другій половині XX століття. З кожним роком відбувається технічний прогрес, і споруджувані будівлі не тільки мають все більш цікаві стилі, але й стають все вище поверховими. Відповідно, зростає густина населення в містах, все більше людей у пошуках тиші і спокою вибирають варіант постійного проживання чи виїзду на вихідні у дачний будинок.

Переваги життя за містом

Треба визнати, що заміська дача має свій шарм, який перекриває всі можливі мінуси. Тиша і спокій, власний сад, відсутність надокучливих сусідів і можливість слухати гучну музику в будь-який час дня і ночі, мангал і басейн. Ідилія. Серед іншого, саме з цих причин люди все частіше селяться в околицях невеликих міст, далеко від міського шуму. Зрештою, перспектива чистого, екологічного життя в сільській місцевості має своє обґрунтування на користь здоров’я та однаково впливає на наше фізичне та психічне благополуччя. Принаймні, поки не настане зима і не потрібно буде чистити сніг, щоб вийти з дому.

Тож якщо ви вирішили звести для себе та своєї сім’ї заміський дім – оптимальним варіантом буде замовити дачний будинок під ключ у компанії Modulex, оскільки це буде, по перше, швидко, по друге – вас не будуть стосуватися питання з пошуку майстрів та доставки будматеріалів, і по третє, таке житло повністю підійде для цілорічного проживання.

Також читайте:   Як правильно вибрати блок безперебійного живлення?

дача під ключ

Недоліки життя на дачі

Дійсно, погода і пора року мають величезний вплив на те, як ми сприймаємо дійсність. Думаючи про дачу за містом, ми зазвичай уявляємо її, залиту травневим сонцем, де ми їмо свіжий сільський хліб власного виробництва, змащений натуральним бджолиним медом, і запиваючи його молоком від сусідської корови в дерев’яній альтанці або під парасолькою.

Бачення максимально реальне, за умови, що мова йде про весняно-літній період. Однак, вирішуючи переїхати за місто, керуйтеся здоровим глуздом і враховуйте, що сільській місцевості не вистачає багатьох міських зручностей протягом року. Ось найпоширеніші з них:

  • засніжена дорога, обмеженість транспортного сполучення з містом
  • велика відстань до школи, дитсадку, найближчого магазину, торгового центру чи аптеки
  • відсутність або обмежений доступ до культури та розваг (кінотеатри, театри, басейни, музеї)
  • відсутність або повільний доступ до Інтернету
  • відсутність або обмеженість руху приміського транспорту
  • слабший прийом телефонного сигналу, ніж у місті (перешкоди GSM)

Так що ж вибрати?

Наведений вище список може бути набагато довшим, залежно від наших індивідуальних потреб і вподобань. Для когось відсутність телефонного покриття може бути корисною, а хтось не уявляє життя без телефону. Проте безсумнівно, що життя як у місті, так і за його межами має багато переваг і багато недоліків. Все це індивідуальна справа і кожен повинен відповісти на ці питання сам. На жаль, єдиної правильної відповіді на це питання немає.

Автор статті: Jorgen.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*