Штори плісе: види, переваги та особливості

Штори плісе

Шукаєте оригінальне рішення для вікон? Щоб було зручно, ергономічно та естетично привабливо? Штори плісе – ідеальний варіант, що задовольнить ваші бажання. Мультифункціональність та сучасний вигляд зробили цю німецьку модель штор однією з найпопулярніших в Україні та Європі. Якщо ви бажаєте освіжити інтер’єр в домі та шукаєте цікавий варіант, можна купити якісні штори-плісе у Львові в інтернет-магазині SunGuard.

SunGuard – це рай для тих, хто планує робити ремонти в своїй оселі. Компанія відома на українському ринку з 2008 року. За цей час фірма відкрила мережу магазинів по всій Україні та здобула блискучу репутацію серед клієнтів. Все тому, що SunGuard ретельно підбирає постачальників та пропонує виключно якісний товар за доступною ціною. Тут ви можете придбати вхідні та міжкімнатні двері, вікна, сонцзахисні системи, зокрема, купити жалюзі-пілсе: https://sunguard.com.ua/zhalyuzi/plise/. Переглянути онлайн-каталог з прайсом можна на сайті магазину.

Різновиди штор-плісе

Залежно від матеріалу та особливостей пошиття, розділяють такі штори:

  • День-ніч. За принципом роботи такі штори схожі на рулонні. Вони складаються з 2 типів тканин: цупкої світлонепроникної та напівпрозорої. Відповідно, ви можете регулювати рівень освітленості в кімнаті та повністю затемняти її (ефект ніч) чи, навпаки, додавати більше сонячного світла (день). Зручно, що ви можете піднімати штори не тільки знизу (як жалюзі), але й зверху.
  • Black out. Особливість таких штор-плісе в тому, що вони виготовляються з щільного матеріалу з 3 текстильних шарів, котрий не пропускає світла. Такі штори надійно захищають від активних сонячних променів і навіть всередині дня можуть забезпечити абсолютную темноту, як посеред ночі. Чудовий варіант для тих, хто має дітей, адже з такими шторами денний сон малюків буде надзвичайно міцним і здоровим.
  • Тканинні. Штори, виготовлені з тканини, додають затишку оселі та гармонійно поєднуються практично з будь-яким інтер’єром. Це найбільш популярний варіант, адже він поєднує і практичність, і естетику. А, за умови вдало підібраного кольору, можна зробити кімнату більш спокійною чи, навпаки, розставити акценти яскравими кольорами.
  • Паперпові. Це бюджетний варіант, котрий не відзначається високою міцністю. Він ідеальний для тимчасового користування, доки якісних штор ви ще не купили, але закривати вікна чимось потрібно. Також це чудове рішення для тих, хто любить часто оновлювати інтер’єр. Адже через демократичну ціну ви можете міняти штори значно частіше, ніж дорожчий варіант, і це не дуже вплине на ваш гаманець.

Інтернет-магазин SunGuard пропонує широкий вибір штор-плісе та інших сонцезахисних систем на вікна та двері. В онлайн-каталозі на сайті ви знайдете потрібний варіант, котрий задовольнить вас стилем, дизайном, матеріалом і ціною. Заходьте та обирайте!

Автор статті: inna.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*