ТОП-10 кросівок на кожен день: характеристики, переваги та недоліки - Блог про Львів

ТОП-10 кросівок на кожен день: характеристики, переваги та недоліки

Nike Air Force 1

Кросівки – найпоширеніший варіант повсякденного взуття. Вони ж зручні, стильні, довговічні. Але навіть серед найкращих варіантів можна вибрати найкращі. Пропонуємо познайомитися з десятьма моделями жіночих та чоловічих кросівок, які, на думку користувачів, можуть боротися за присутність у списку «ТОП-10 найкращого повсякденного взуття».

1. Nike Air Force 1

Це одна з найвідоміших моделей кросівок у світі (див. головне фото статті). І все завдяки зручності, красі та довговічності. Сильна підошва з повітряною кишенею забезпечує ногам під час ходьби легкість. У цьому взутті ви не йдете, а парите.

2. Nike Wearallday

Доступні за вартістю широким верствам населення кросівки від Найк дарують своєму власнику неперевершений комфорт як при ходьбі, так і при бігу. М’які вставки в зоні гомілки, підошва зі спіненого матеріалу, щільний язичок – це не просто деталі, а інструменти зручності. Сітка верху забезпечить вентиляцію. Кросівки пропонуються у трьох кольорах.

3. Air Jordan 5 Retro Low

Жіночі кросівки на кожен день цінують не лише шанувальниці спортивного стилю, а й шанувальниці гламурних образів. Виробник прикрасив взуття з розкішної шкіри мереживними ґудзиками та графікою.

4. New Balance 990v4

Модель заслужено входить до списку комфортного взуття. Міцний гумовий шар підошви надійно фіксує стопу. М’яка вставка із EVA відповідає за амортизацію. Вставки із сітки забезпечують провітрювання внутрішньої області.

Також читайте:   New Balance 754 - ідеальне взуття для української зими

5. Puma Porsche Legacy Turbo Speedfusion Motorsport

Модель виконана у фірмовому вуличному стилі. Легкий верх з сітки забезпечує зручність носіння у спекотні дні. Проміжна підошва із EVA забезпечує відмінну амортизацію.

6. Diadora Caiman

Кросівки італійського виробника відрізняються доступною ціною та відмінною якістю матеріалів – замші, нейлону та шкіри. Моделі запропоновані у різних кольорах.

7. Adidas Supercourt

Модель Supercourt від Адідас входить у ТОП повсякденних кросівок. Це взуття зі шкіряним верхом і з перфорацією з боків, яке дарує вентиляцію. Декоративна прошивка та накладки – ефектні деталі оздоблення.

8. Reebok Club C 85

Хоча Reebok Club C 85 не може похвалитися технологіями амортизації, вони увійшли до ТОП. Зручні та довговічні кросівки мають м’який комір, надійну підошву.

9. Puma RS-X3

Яскрава та стильна модель має зверху сітку із вставками із суцільних декоративних смуг. Підошва з поліуретану зверху покрита гумою. Це робить взуття довговічним.

10. Reebok Eames Classic Leather

Жіночі кросівки оздоблені відомим декором Eames. Стильна, красива, зручна взуття сподобається любителькам нестандартних рішень.

Автор статті: inna.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*