ТОП-5 озер поблизу Львова для відпочинку влітку - Блог про Львів

ТОП-5 озер поблизу Львова для відпочинку влітку

ТОП-5 озер поблизу Львова

Літо триває, але так зовсім незвично, адже більшість українців не відпочивають цього року за кордоном цього року з усіх зрозумілих для нас причин. А відпочивати хочеться, і рішення є.

Звісно, можна відпочити в доволі популярних дестинаціях типу Карпат, але не всі мають на це можливість в умовах війни. Тому львів’яни та жителі Львівської області – ловіть ТОП-5 озер поблизу Львова для відпочинку.

1. Озеро Задорожнє

Почну цей топ чи не з найпопулярнішого озера біля Львова, відомого ще під назвою «Байкал». Розташоване в Стрийському районі Львівської області на віддалі всього 40 км. від Львова. Особливістю є те, що для відпочинку ви можете обрати берег для безкоштовного відпочинку, принісши з собою все необхідне, чи потрапити на платний пляж в «Baykal resort», де можна орендувати шезлонги, бунгало, столики та пуфи. Вхід вільний, ціна шезлонга та парасолі – 250 гривень.

Український Байкал

2. «Emily resort» (Винниківське озеро)

Комплекс, який розташувався на місці висушеного Винниківського озера, тепер складається з озера та природних басейнів для дітей. Цей комплекс складається не лише з купальної зони, а також включає фуд-корти, spa-зону, готель та медичний центр. Ціна за вхід у будні дні – 300 гривень, у вихідні – 400 за дорослого.

Також читайте:   Підкорення Воробусом та компанією вершини Ключ (відео)

Emily resort

3. Відпочинковий комплекс «Альбатрос»

База відпочинку розташована на березі озера в селі Воля-Гомулецька (поблизу Брюховичів). По суті все теж саме, що і в попередньому комплексі: готель, колиби, альтанки, сауни, ресторани. Щодо цін, то значно приємніші, ніж в «Emily resort», вхід усього 80 гривень.

Відпочинковий комплекс «Альбатрос»

4. Відпочинковий комплекс «Корса»

Відпочинковий комплекс, на території якого знаходиться озеро «Брюховичі», знаходиться відповідно в смт. Брюховичі за 10 км. від Львова. Серед розваг: відпочинок біля озера, прогулянки на човнах та плотах, дитячі майданчики, надувні гірки та батути. Вхідний квиток вартує 200 гривень незалежно від дня тижня. Дуже зручним є розташування, оскільки зі Львова можна дібратись навіть громадським транспортом – автобусами №8 та №22.

Відпочинковий комплекс «Корса»

5. Озеро у селі Підберізці

Розташоване на території бази відпочинку «Palmira resort». Озеро знаходиться за 15 км. від Львова, що є великим плюсом, а добратися можна автобусами №105 та №164. Сам комплекс нічим особливо не відрізняється від попередніх, та сама відпочинкова інфраструктура. Мінус – це велика кількість відпочивальників. Ціна входу всього 100 гривень за добу.

Озеро у селі Підберізці

Ось мій топ озер для відпочинку. А де відпочиваєте Ви?

Автор статті: Марта Лосик.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*