Яку їжу можна замовити з доставкою - Блог про Львів

Яку їжу можна замовити з доставкою

доставка їжі

Бажаєте скористатися доставкою їжі у Львові? Чому б і ні, адже це – зручно та вигідно. Шалений темп сучасного життя робить час найбільшою цінністю. Всі кудись поспішають, і однак, бояться не встигнути. Вільних годин катастрофічно не вистачає, навіть на приготування їжі. Та й далеко не завжди виникає бажання стояти на кухні після активного робочого дня. Окрім того, в цьому не має такої нагальної потреби, адже існує компанія Рататуй, котра займається доставкою неймовірно смачної легкої та поживної їжі.

Замовляти готові страви вигідно та зручно. Це дуже рятує в багатьох випадках:

  • коли несподівано приходять гості;
  • якщо бажаєте швидко організувати дружні посиденьки;
  • коли хочете створити романтичну атмосферу;
  • або просто мрієте перекусити чимось смачненьким, не прикладаючи купу зусиль.

Які страви замовляють з доставкою у Львові

Асортимент їжі надзвичайно різноманітний. Фактично, купити в готовому вигляді від талановитого шеф-кухаря можна будь-що, та найбільшим попитом традиційно користується піца. Свіжа, хрумка, запашна. Вона має велику кількість варіацій начинки. Існують страви для чисельних любителів сиру, наприклад, піца «Вершкова». Її насичений сирний смак, для різноманітності, трохи розбавлений печерицями.

Яку ж піцу замовляють гурмани? Їм до смаку «Гавайська», що має у своєму складі ананаси. Не рідше замовляється і «Деліката», в яку замість ананасів кладуть кукурудзу, а замість вершків – томатний соус, що також – дуже смачно. Вона майже ідентична з піцою «Палермо», однак в останню замість шинки додають куряче м’ясо.

Коли ж хочеться чогось більш екзотичного, віддають перевагу «Базилікаті», що з прошуто. Коржик з моцарелою, пармезаном та в’яленими томатами має неймовірний смак. В таку страву обов’язково додаються каперси. Кожен бажаючий може підібрати піци з м’ясними начинками, які пропонуються у великій кількості або ж віддати перевагу звичній «Маргариті».

Салати, боули, антипасти та ВОК

Хто сказав, що їжа має бути одноманітною. Навіть обираючи варіант з доставкою, споживач отримує чималенький вибір страв. Він може замовити в тому числі й салати. Звісно, вони ж стануть відмінною заміною снеків, чи інших не надто корисних перекусів, та відмінно підійдуть для вечері. Втім, така їжа не буде зайвою зранку чи в обід. Її без проблем доставлять до офісу.

Існує велика кількість рецептур, як салатів, так і заправок до них. Пошуки потрібних інгредієнтів займають немало часу, та і не завжди вони потрібні у великій кількості. Нащо ж переплачувати, коли можна отримати доставку вже готової страви, про користь якої знали ще в Стародавній Греції.

Звикли споживати корисну їжу? Зверніть увагу на боули. Це – дуже збалансовані страви, які мають джерело білка, жирів і клітковини. В якості корисної та поживної основи зазвичай виступає рис або сочевиця. Джерелами корисних жирів стають горіхи чи авокадо, а білок надходить з сиром або м’ясом, з морепродуктами. Звісно не обходиться й без овочів – свіжих та тушкованих. Все це разом неймовірно смакує.

WOK-меню оцінять любителі локшини та морепродуктів. В них є курка, креветка, морський гребінець та овочевий мікс, що складається:

  • з броколі, цукіні, моркви;
  • болгарського перцю та цибулі;
  • грибів шиїтаке й кукурудзи.

Вони можуть створювати різноманітні комбінації, які при споживанні приносять море задоволення. Їх відмінно доповнять напої – соки та мінеральні води або ж солодкі газовані напої, які також можна придбати разом із готовими стравами. Хіба ж це не зручно!

Бажаєте поекспериментувати чи віддаєте перевагу традиційному меню? Замовляйте їжу з доставкою від Ratatouille. Антипасти, ВОК, боули, салати і, звичайно ж піца – все буде оперативно доставлене за вказаною адресою, щоб замовник зміг насолодитися свіжістю та відмінним смаком обраних страв.

Автор статті: Януся.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*