Який вид транспорту найкращий в горах? - Блог про Львів

Який вид транспорту найкращий в горах?

Який вид транспорту найкращий в горах?

Поїздка в гори – це чудовий спосіб активно та приємно провести вільний час. Найхарактернішою формою відпочинку є, звичайно, піші прогулянки, які часто вимагають великих зусиль. Проте подорожувати горами можна і різними видами транспорту. Такий варіант виглядає надзвичайно цікавим, тим більше він гарантує ще більшу дозу адреналіну та позитивних вражень.

Джип

Джипінг або по-іншому – подорожі на позашляховиках – це екстремальний вид розваг у горах, можливість покататися з вітерцем, отримати дозу адреналіну і просто гарно й активно провести час, помилувавшись гірськими краєвидами та набравшись позитивних вражень. Спробуйте і ви покататися на джипі – і зрозумієте, яке це задоволення! Якщо зацікавлені – ось вам лінк: джипінг Яремче.

джипінг

Гірський велосипед

Традиційним і досі вартим уваги транспортом у горах буде просто велосипед. Звичайно, це має бути двоколісний транспортний засіб, добре пристосований до складних умов рельєфу, і ми маємо бути впевнені у своїх вміннях їздити на велосипеді. Неважко потрапити в аварію на велосипеді, яка в багатьох випадках може закінчитися трагічно. Більше того, якщо ви хочете покататися на велосипеді в горах, вам потрібно бути у справді хорошій формі.

на велосипедах по Карпатах

Квадроцикл

Цей вид транспорту більш стійкий, ніж велосипед, що втім не означає, що він безпечніший. Для катання на квадроциклах стане в нагоді фізична сила і координація. Чотириколісні не так маневрені, як двоколісні, але, зберігаючи потрібну швидкість, на них можна досліджувати місцевість і насолоджуватися дзижчанням двигуна цього пристрою. Ми рекомендуємо квадроцикли для групових поїздок, особливо для людей з відсутністю досвіду довгих прогулянок горами. Просто замовляйте квадро тури Карпатами та відправляйтеся у мандрівку.

Також читайте:   Похід Воробуса й компанії на гору Молоду. День перший

катання на квадроциклі

Перспектива водіння квадроцикла може бути надзвичайно захоплюючою та спокусливою. Однак ви повинні памятати, що варто обов’язково подбати про власну безпеку. Незважаючи на те, що квадроцикл може асоціюватися з надзвичайно стійким транспортним засобом, підходьте до нього з здоровим глуздом, щоб мінімізувати ризик аварії.

Перша і одна з найважливіших умов безпечної їзди на квадроциклах – наявність шолома. Незважаючи на те, що квадроцикли, відносяться до групи стійких машин, повністю виключати можливість перекидання не можна. Тому перед кожною поїздкою слід надягати правильно підігнаний шолом, який зменшить силу можливого удару та захистить вас від більш серйозних травм голови. До обов’язкових елементів одягу відносяться: високі ботильйони, що закривають п’яти і пальці ніг, рукавички. Також варто мати налокітники та наколінники, які захистять вас від більш серйозних травм. У холодні дні також стане в нагоді балаклава.

Мотоцикл

Немає сумніву, що мотоцикли – чудовий спосіб провести вільний час, якщо ми вміємо на них їздити і все безпечно. Мотоцикли є небезпечними машинами, якщо ними користуються недосвідчені люди. Їх перевагою є можливість долати маршрут без втоми та можливість справді довго їхати. Крім того, вони викликають адреналін, якого не так сильно відчуєш на гірському велосипеді чи в поході.

на мотоциклі по горах

За допомогу у підготовці матеріалів для статті висловлюю вдячність співробітникам туристичної компанії https://yaremchetravelcar.com/.

Автор статті: Piligrim.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*