4 дитини і така фігура? Ну точно генетика! - Блог про Львів

4 дитини і така фігура? Ну точно генетика!

Ідеальна фігура

Ага, давайте я і вам таку генетику організую?!

Отже, запрошую у першу закриту групу для тих, хто хоче схуднути. Від мене – поради, підбір меню, консультації та місячна підтримка абсолютно задурно!

Хоча ні, не безплатно. Працюю за кілограми) Кожен ваш мінус один — плюс один до мого мішка щастя, задоволення і самореалізації!

—–
А тепер довга історія)

На початку літа я відпочивала із одним знайомим. І він похвалився, що перед відпусткою здав аналізи і в нього вперше за багато років показники печінкових проб – там якось алт і аст вони називаються – у нормі.

Я за секунду зробила висновок і пояснила чому.

Збільшуються ці показники часто від переїдання і нормалізувати їх можна лише правильною їжею і кількістю.
І от з початку війни цей знайомий майже три місяці жив на роботі. Там їх годували. Але хто б то витрачав багато часу і грошей на приготування їжі для персоналу?)

Ніяких тобі вареників, пельменів, відбивних, олів’є і канапок з ковбасою. Зате по максимуму салатів з дешевих капусти, буряків, моркви, різноманітні рагу, крупи і пісні зупки, гриби і тушена риба – швидко, дешево і КОРИСНО!

Також читайте:   Zars, з днем народження!!!

І результат не забарився – ідеальні аналізи вперше за багато років.
“А я ж тобі казала шо жерти, а шо ні, а ти мене не слухав!”
Не слухав, бо хто я така? Як там кажуть: без бумажки ти какашка.
От так я загорілася ідеєю стати нутріціологом, тобто консультантом із здорового харчування.

Я записалась на курси, але як би це самовпевнено не було, там мене нічого не навчили. Не тому, що це погані курси, а тому, що я серйозно цікавлюсь темою здорового харчування уже 6 років і за цей час багато чого пізнала.

Отже, сертифікат у мене є. Тепер я уже задокументовано знаю кроки до здорового харчування) Тому мене уже не виведеш із рівноваги запитанням :”Хто ти така, щоб радити мені що їсти? “

Автор статті: Yuliana.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*