Барбершоп! Чому варто стригтися у професіоналів?

барбершоп

Барбершоп! Тут унікальний клімат, насичений тестостероном. Це нагадує стару чоловічу перукарню, де джентльмени не лише дбали про свій бездоганний вік, а й обмінювалися думками, інформацією зі світу та насолоджувалися власною чоловічою компанією. Це професійна перукарня! Окрім того, сам дизайн таких закладів відсилає до старих печер мужності… Крім сучасних, вишуканих рішень, тут часто зустрічаються дерев’яні, темні, масивні меблі, що відсилають до віянь дев’ятнадцятого століття. Елегантності додають шкіра, неймовірно зручні крісла та старі фотографії або вінтажні прикраси.

Сучасний барбершоп, такий як barbershop Haft – це по суті спа-салон для чоловіків, де ви можете присвятити себе догляду за собою, а також … випити віскі, місцевого пива чи ароматної кави (адже у більшості барбершопів не тільки стрижуть, а ще й наливають). І є це перша перевага, заради якої варто підстригтися в солідній перукарні, тобто у барбершопі. Такої атмосфери ви не відчуєте більше ніде! А якщо ви підете в гості з найкращими друзями – ви не тільки вийдете красивішим, але ще й розслабленим і в чудовому настрої!)

Барбершоп – чим він відрізняється від перукарні?

Перукар в основному займається стрижкою, барбер – зачіскою та чоловічим волоссям на обличчі. Професіонал своєї справи укладе чоловічу зачіску та бороду таким чином, що вони будуть складати єдине ціле, а отже – ефект від візиту сприятиме цілісності вашого образу. А як відомо – не тільки модний одяг має значення! Важлива загальна картина!

Також читайте:   Про дебют у складі "Майоли", потепління та сім гривень

Саме в барбершопі ви дізнаєтеся все про правильний догляд за волоссям на обличчі чоловіків, тут підберуть для вас індивідуальний набір доглядової косметики, який допоможе виглядати добре щодня. Звичайно, найголовніше, що після відвідування перукарні – ваша борода буде виглядати чудово, особливо, коли професіонал користується справжньою бритвою! Нічого страшного! Леза цього традиційного спорядження взаємозамінні!

Остання порада, про яку варто пам’ятати, йдучи до барбера – переконатися в якості його послуг. Почитайте в Інтернеті, порадьтеся з іншими бородачами і дізнайтеся, чи працюють в тому чи іншому салоні досвідчені фахівці. Якщо так – використовуйте, в іншому разі – тримайтесь подалі такого барбершопу! Ідеально підстригти бороду або поголити її бритвою в місці з унікальною атмосферою – це суцільне задоволення і гарантований вау-ефект!

Автор статті: Piligrim.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*