Чому фермеру потрібен мінітрактор? - Блог про Львів

Чому фермеру потрібен мінітрактор?

мінітрактор

Мінітрактори є доволі універсальними транспортними засобами. Використовують їх і в господарствах, які займаються вирощуванням полуниці або овочів на невеликих площах. Вони також добре працюватимуть у тунелях або невеликих теплицях, де фрези надто неефективні, а легкі універсальні трактори занадто великі, щоб забезпечити ефективну роботу.

Незважаючи на невелику потужність і габарити, міні-трактори використовуються для робіт, які зазвичай виконуються великогабаритними класичними тракторами. Як і у випадку з універсальними сільськогосподарськими тракторами, виробники пропонують широкий асортимент мінітракторів. Завдяки цьому можна підібрати відповідний транспортний засіб для умов господарства. Зверніть увагу на минитрактор кубота бу (одна з моделей наведена на фото нижче), який останнім часом є дуже популярним серед фермерів.

мінітрактор Кубота

Потужність найменших мінітракторів становить 11-13 к.с. Максимальна потужність для малих тракторів становить 50–60 к.с., хоча доступні також трактори з більшою потужністю. Незалежно від серії типів, мінітрактори оснащені великою кількістю технічних рішень, доступних у класичних тракторах. Ці транспортні засоби, однак, не такі технічно просунуті, як їхні старші брати, але їх дизайн пропонує власникам легкість використання та комфорт.

Необхідне обладнання

Необхідне обладнання, яке повинні мати мінітрактори – це задня навіска, гідравлічний домкрат і вал відбору потужності (ВВП). Завдяки цим рішенням трактор може працювати з широким спектром аксесуарів. Також варто звернути увагу на вантажопідйомність підйомника, яка обмежує розмір машин, які можна підключити до мінітрактора.

Також читайте:   Подрібнювачі HECHT

У разі, коли до мінітрактора необхідно агрегатувати причепи, самоскиди або іншу техніку, яка використовує потік масла для роботи гідроциліндрів, необхідним обладнанням є зовнішня гідравлічна система. Таке рішення в міні-тракторах не обов’язково є стандартним. Може бути доступний як опція. Важливим параметром в цьому випадку є кількість зовнішніх гідравлічних виходів.

Корисним обладнанням є фронтальний навантажувач, який робить мінітрактори ще більш універсальними транспортними засобами. Купуючи такий пристрій, варто звернути увагу на те, чи є в купленого мінітрактора гідропідсилювач керма. Це полегшує маневрування автомобіля.

Важливим критерієм вибору мінітрактора для вирощування овочів є дорожній просвіт і радіус повороту. Останнє забезпечує високу маневреність, що важливо для плівкових тунелів, теплиць і невеликих земельних ділянок.

Міні-трактори – це транспортні засоби універсального призначення, також корисні для вирощування полуниці, овочів і розсадників. Завдяки їм можна механізувати виробництво овочів та інших рослин як у невеликих тунелях і теплицях, так і на ділянках і присадибних ділянках. Моделі, доступні на ринку, пропонують такі ж функції, як і класичні сільськогосподарські трактори.

Автор статті: Старий пес.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*