Коронавірус чи звичайна діарея?

Омікрон

Не можемо ми з вами жити спокійно. То клята русня спокою не дає, постійно кидаючи на нас з вами ракети, то знову всі заговорили про ще одну біду людства – вірус коронавірусу.

Так, це вам не жарти. Війна ніби всіх вилікувала, але схоже що «корона» таки до нас повертається. Вже навіть бачив сьогодні у громадському транспорті як дві жіночки їхали з масками на обличчі. Коронавірус – версія 5.0?

Та й не буду лукавити, все більше чую від людей, що вони всі масово хворіють й симптоми фактично одні й ті ж.

Що це камбек коронавірусу чи звичайне ГРВІ після раптового похолодання восени?

Автор блогу спробував у цьому розібратися. Отже, розпочну з «гарячої» новини. Вчора спілкувався з колегою і він підтвердив, що на пару з коханою знову почав «носити корону». Це навіть підтвердили лабораторні тести. Тому, коронавірус є й він нікуди не дівся.

Які симптоми? Висока температура, нервозність, погане самопочуття, постійна втома й, увага, діарея. А з останньою проблемою стає дуже, дуже й цікаво. Ще десь тижня два тому я почав чути від різних людей скарги на погане харчування, згодом і самопочуття. Навіть сім’ями люди злягали в інфекційну лікарню. І тут бачу, що ланцюжок продовжується.

Також читайте:   Як вивести алкоголь з організму?

Ні з того, ні з сього людина отримує діарею, яка не дозволяє навіть вилізти з хати. Настільки все там погано. А далі або все ок, або ж піднімається температура, починається блювання й так далі.

Пробую шукати інформацію в інтернеті. Звісно, що зараз головна тема сьогодення – війна проти орків, але й про «корону» не мовчать. Виявляється що наприкінці літа таки дійсно почався новий спалах зарази й кількість хворих росте.

Звичайна це хвороба чи хвороба 2020/2021 року – це вже мають показати лабораторні тести. А відомо одне – берегтися треба, дотримуватися правил гігієни також й якщо вже почуваєте себе надто кепсько необхідно показати себе лікареві.

Бережіть себе й своїх рідних.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*