Микита Тищенко: «Прийшов у Галицьку здобу, щоб допомогти здобути максимальні результати» - Блог про Львів

Микита Тищенко: «Прийшов у Галицьку здобу, щоб допомогти здобути максимальні результати»

Тищенко Микита

Серед колективу «пекарів» нове обличчя – Микита Тищенко, який є тренером з фізичної підготовки. Хлопець не так давно працює з «Галицькою здобою» але вже можна помітити позитивні результати. Ми запитали в новоспеченого тренера «червоно-жовтих» про його плани на команду.

❓Як ви потрапили у футзал?
✅Я працював у тренажерному залі, і до мене прийшов черговий клієнт, ми працювали разом два тижні і саме він порекомендував мене головному тренеру «Галицької здоби» Сергію Тригубцю. Ми зконтактувалися і домовилися, щоб саме я провів для команди декілька тренувань.

❓Чи працювали зі схожими командами до цього?
✅Це моя перша робота у футзалі, до цього тренував гравців великого футболу. Почав тренерську діяльність в Харкові — працював у футбольній школі «Харків». Індивідуально тренував гравців юнаків «Металіст» (Харків). Зараз індивідуально працюю з Андрієм Тиряєвим, гравцем ФК «Енергії», готував його до Чемпіонату світу.

❓Як адаптувалися до особливостей роботи з футзалістами?
✅В цілому все нормально — критерії одні й ті ж. Єдине, що треба додавати в тренування особливі ігрові вправи спеціально для футзалу, а база одна й та сама.

❓Ваші враження від гри команди, як оцінюєте їх фізичну підготовку?
✅Останні турніри були дуже цікаві, наприклад, на «Кубку Нескорених 2022» нам випали дуже сильні суперники, і оскільки команда не грала на паркеті – це було фізично важко. Особливо це проявлялося під час другого тайму — у гравців швидко закінчувалися сили. Тому, треба більше працювати фізично, адже видно, що команда в цьому аспекті не була готова на 100%. Але, вони тільки втягуються, і наша співпраця лише розпочалася, у подальшому ситуація покращиться.

Також читайте:   Ігор МОСКВИЧОВ: «Майже одразу погодився очолити юніорську збірну»

❓Чи є план стосовно фізичної підготовки команди?
✅Звісно, протягом перших ігор я вже побачив над чим треба працювати, і у кожного є свої особливості. З деким розпочнемо індивідуально покращувати фізичну підготовку і паралельно з головним тренером Сергієм працюватимемо з цілою командою.

❓Як прийняли в колективі?
✅Спочатку гравці не розуміли хто я, для чого це все (сміється – авт.). Але, коли я провів перше тренування, хлопцям сподобалося і ми вже зустрілися на турнірі. Від підопічних я почув відгуки наскільки їм все сподобалося, колектив класно мене прийняв. Сама по собі команда дуже класна, один одного підтримуємо, звичайно, є ігрові моменти, але це не так важливо.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*