Неймовірні місця для подорожей Україною восени - Блог про Львів

Неймовірні місця для подорожей Україною восени

Неймовірні місця для подорожей Україною восени

Україна має безліч прекрасних місць для подорожей у будь-яку пору року. Пропоную Вам оглянути кілька відомих локацій, які набувають особливого шарму та забарвлення в осінній сезон.

Бакота (Хмельницька область)

Бакотська затока нікого не залишить байдужим, особливо в осінній період. Це мальовниче місце в Дністровському каньйоні, до речі, одному з найбільших в Європі. Тут можна насолодитись природою, а також відвідати скельний Бакотський монастир.

Бакота

Тунель кохання (Клевань, Рівненська область)

Тунель кохання не потребує зайвих слів, це достатньо відома в Україні та за її межами туристична локація, але ми дуже радимо відвідати її саме восени.

тунель кохання

Тустань (Львівська область)

Зараз там можна побачити залишки фортеці Тустань, яка була збудована на природних скелях. Ця унікальна споруда була оборонним об’єктом, який захищав кордон. Обіцяємо, ви будете вражені побаченим!

Також читайте:   Місто Богумін (фото)

Тустань

Радіолокаційна станція «Памір» (Чернівецька область)

Ще однією вельми цікавою та мальовничою локацією є радіолокаційна станція «Памір» на горі Томнатик (1565 м.). 5 білих куполів прикрашають вершину гори, звідки відкриваються неймовірні краєвиди на румунські гори. Станція була збудована у розпал «холодної війни», тож після розпаду СРСР цей військовий об’єкт втратив своє функціональне значення, натомість місце стало популярним серед туристів.

радіолокаційна станція Памір

Буцький каньйон (Черкаська область)

Буцький каньйон – місце з унікальним ландшафтом та монументальними скелями, яке надовго залишиться у спогадах. Варто прогулятись скелястими берегами річки Гірський Тікич саме в золотий сезон!

Буцький каньйон

Маліївці (Хмельницька область)

Мальовничий куточок на Хмельниччині, де можна побачити старовинний парк з двома ставками та фонтанами, але найбільше туристів приваблює 18-метрова скеля з водоспадом і печерним гротом.

водоспад в Маліївцях

Автор статті: Piligrim.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*