Переваги голлівудського нарощування волосся - Блог про Львів

Переваги голлівудського нарощування волосся

нарощування волосся

Методи нарощування волосся можна розділити на гарячі та холодні, саме до останньої категорії належить голлівудська техніка. Даний метод з’явився досить давно і активно поширювався володарками жорсткого, кучерявого волосся з Африканського континенту.

Сьогодні технологія зазнала змін, тому вона може використовуватися на слов’янському волоссі. Якщо ви не знаєте, де замовити натуральне волосся для нарощування, загляньте в каталог Інтернет-магазину Zirkova.

Особливості технології голлівудського нарощування

Усі переваги голлівудського нарощування пов’язані з особливостями виконання технології. Донорські пасма, які мають вигляд довгої стрічки з тонкою плоскою основою, пришиваються спеціальною ниткою до горизонтальних кісок, які заплітаються з власного волосся.

Ця технологія не вимагає використання спеціального інструменту (за винятком зручної голки), високих температур для плавлення кератину або агресивних хімічних складів. Що це надає клієнткам?

Переваги голлівудського нарощування волосся

Стрічки (треси), що використовуються для нарощування, заготовляються заздалегідь, до проведення процедури. Це дозволяє значно скоротити час проведення. В середньому повноцінне голлівудське нарощування в залежності від досвіду майстра проводиться за 1-3 години.

Також читайте:   Вишукане зимове вбрання. Декілька look`ів

Для кріплення пасм не використовуються термощипці, які впливають на волосся температурою до 220°С, і навіть при акуратному застосуванні мають ефект.

Голлівудська техніка – єдиний тип нарощування, який показаний людям з алергією на агресивні хімічні склади, зокрема на ремувери, що використовуються для зняття стрічкового холодного нарощування.

Даний метод нарощування не вимагає капсулювання пасм та тривалої підготовки, завдяки цьому часто використовується на знімальних майданчиках. Підійде тим, хто може виділити 6-7 годин на процедуру.

Нарощування на кіски не накладає обмежень на відвідування сауни та лазні. Волосся може нарощуватися впритул до обличчя, що дозволяє створювати необхідний обсяг у скроневій зоні. Корекція нарощування проводиться через 1-1,5 місяці.

Голлівудське нарощування не проводиться на ослабленому волоссі, а також у разі сильного випадіння.

Автор статті: inna.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*