Ставки на матч Гана-Уругвай: які шанси команд та думки експертів - Блог про Львів

Ставки на матч Гана-Уругвай: які шанси команд та думки експертів

Паріматч

XXII Чемпіонат світу з футболу розпочнеться 21 листопада 2022 року у Катарі. Ігри сезону відкриються матчем Катар — Еквадор в Аль-Хорі, а фінал турніру пройде в Лусаїлі, де змагатимуться 32 збірні. Вперше в історії футболісти вирушать на Близький Схід, в ісламську країну, провівши зустрічі пізно восени, на що вплинула спека, характерна для країни-господарки влітку.

В сьогоднішньому огляді пропонуємо розглянути на матч Гана — Уругвай ставки, оцінивши перспективи збірних на основі коефіцієнтів та розпису легального букмекера Паріматч. Тільки на цю гру ЧМ-22 виставлено близько 500 ринків, що дозволяє кожному вибрати вдалий маркет для парі!

Огляд команди Гани у ЧС-2022

Щоб потрапити на Чемпіонат світу в Катарі, збірній Гани потрібно було виграти два кваліфікаційні раунди на африканському континенті. В ході відбору «чорні зірки» боролися з ПАР, Зімбабве та Ефіопією.

  • ПАР команда програла одну зустріч (0:1), натомість виграла матч у відповідь;
  • додаткові очки втратила у сутичці з Ефіопією (1:1);
  • Із Зімбабве вихованці Франка Веркаутерена двічі святкували тріумф (3:1, 1:0).

Аналітики роблять ставку на те, що Гана не пройде далі групового етапу. Колектив не в змозі боротися з суперниками рівня грандів, маючи у складі всього 4 потужних гравця, які виступають в топових європейських клубах. Йдеться про Томаса Парті з «Арсеналу», Джордана Айю з «Крістал Пелас», Даніеля Амарті з «Лестер Сіті» й Александера Джику зі «Страсбурга». Цього точно недостатньо, щоб перемогти таких суперників, як Уругвай чи Португалія. Якщо згадаєте, команда з Гани вже кілька років не демонструє успіхів на міжнародній арені, обмежившись конкуренцією в зоні КАФ.

Форма команди Уругваю в ЧС-2022

Уругвайці назавжди увійшли в історію мундіалю, коли стали першими чемпіонами, вигравши турнір у 1930, а потім зумівши повторити успіх у 1950 році. Також вони 15 разів брали Кубок Америки, що робить їх однією з найефективніших команд своєї конфедерації.

Під час кваліфікаційних матчів «небесні олімпійці» взяли нового тренера — Оскара Табарес замінив Дієго Алонсо. Саме він готує склад до турніру після ротації, доєднавши нових гравців, які встигнули себе добре зарекомендувати.

Pari-match

Лінія ставок Гана — Уругвай в Паріматч

Легальна українська беттинг-компанія підготувала широку лінію на матчі групового етапу ЧС-2022. Ознайомитись з котируваннями та ринками можна як на офіційному сайті, так і в мобільному додатку у кілька кліків. Однак зверніть увагу, якщо є бажання укласти парі, необхідно пройти реєстрацію, а також верифікацію, що дозволяє безперешкодно виводити виграші та користуватися бонусами.

Автор статті: Sporter.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*