Відпустка «на воді»: оренда яхт та ідеї для круїзів - Блог про Львів

Відпустка «на воді»: оренда яхт та ідеї для круїзів

відпустка на яхті

Відпустка під вітрилом не обов’язково повинна бути просто мрією – на ринку є багато компаній, які пропонують оренду яхт. Все, що вам потрібно зробити, це призначити дату відпустки та знайти оптимальну модель, а потім забронювати через Інтернет та сплатити передоплату, яку вимагає більшість прокатних компаній.

Коротко про оренду яхт

Кожен пункт прокату яхт пропонує щонайменше дюжину моделей човнів, упорядкованих відповідно до категорії: вітрило/мотор.

Вартість, звичайно, залежить від моделі яхти та додаткових зручностей, таких як кондиціонер, опалення, носовий підрулюючий пристрій або GPS. При бронюванні ви також вказуєте необхідність шкіпера

Крім оренди яхт, також можна замовити морські круїзи вздовж узбережжя морів чи океанів. Таким чином, ви поєднаєте відпочинок у відкритому морі з туристичною поїздкою, яка охопить найважливіші пам’ятки даного регіону.

Круїз також може бути можливістю отримати водійську ліцензію для яхти, адже яхт-клубами та іншими компаніями цієї сфери послуг також проводяться курси управління яхтами з метою навчитися цій справі та отримати необхідний дозвільний документ – права. Записатися на такі курси можна тут: https://docs.seamensway.com/yachts/.

навчання яхтингу

Переваги відпочинку у відкритому морі

Чому варто вибрати оренду яхти? Перш за все, це чудова ідея для цікавого, неординарного відпочинку. Морська подорож може стати чудовою пригодою як для дорослих, так і для дітей. Це також чудова пропозиція для людей, які цінують активний відпочинок: під час круїзу ви можете зайнятися дайвінгом або риболовлею (в обраних місцях), а на маршруті подорожі є багато місць, які варто побачити,оскільки до деяких із них важко дістатися по суші. Любителям позасмагати також не буде на що скаржитися: палуба – ідеальне місце для прийняття сонячних ванн завдяки прохолодному морському бризу.

Також читайте:   Найкращі гірськолижні курорти Європи: частина третя

Обираючи такий спосіб відпочинку ви уникаєте скупчення людей, які є нормою для всіх морських курортів у літній сезон. Крім того, бронюючи більш тривалу, кількаденну прогулянку на яхті, економите на вартості проживання – незалежно від того, в який порт пливете, ви можете відвідати місто, а ввечері відпочити на борту, не турбуючись про пошуки готелю.

Відпочинок на яхті – для кого?

Кому варто рекомендувати відпочинок на морі?

  • Перш за все, люди, які шукають оригінальну ідею для відпочинку, яка дозволить відчути щось більше, ніж звичайний відпочинок в одному з популярних місць відпочинку.
  • Круїз на яхті також сподобається тим, хто хоче відпочити від повсякденної суєти та насолодитися повним відпочинком далеко від натовпу.
  • Маленькі любителі пригод також залишаться задоволені – навіть коротка одноденна подорож подарує їм багато незабутніх вражень та спогадів.
  • Подорож на розкішній яхті також варто рекомендувати власникам бізнесу, які шукають оригінальну ідею для важливої ділової зустрічі або інтеграційної подорожі невеликою групою людей.
  • Морська подорож неодмінно справить велике враження як на співробітників, так і на партнерів або підрядників компанії.

Також цікавою ідеєю може бути придбання круїзу в подарунок (наприклад, з нагоди весілля чи ювілею), романтичну подорож на двох або щасливу подорож з друзями.

За допомогу у підготовці матеріалів для статті висловлюю вдячність спеціалістам компанії Seamensway, яка займається оформленням морських документів у Києві, Одесі та деяких інших українських містах.

Автор статті: Piligrim.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*