Значення перстенів на пальцях - Блог про Львів

Значення перстенів на пальцях

перстенів на пальцях

Що означає перстень на безіменному пальці правої (а іноді і лівої руки) – ніхто не сумнівається. Однак чи знаєте ви, що прикраси, розміщені на кожному з ваших пальців, несуть певне послання? Перстень на вказівному пальці або перстень на великому пальці може розкрити кілька деталей про людину, яка їх носить. Сьогодні багато символів стерлися і навряд чи хтось надає їм значення, а акцентує увагу на декоративній функції перстенів.

Що означають перстені на окремих пальцях?

Перше, що спадає на думку, це обручки, але насправді кожен із десяти пальців, прикрашених ювелірним аксесуаром, несе різне послання.

Якщо ви думаєте, як носити перстень, щоб він не мало прихованого сенсу, надіньте його на середній палець лівої руки. Це нейтральне місце. Каблучка в цьому місці буде просто модним аксесуаром, який додасть характеру вашому стилю. Колись в Китаї вважалося, що прикраси на середньому пальці лівої руки дозволяють досягти рівноваги.

Одягнувши перстень на середній палець правої руки, ви також позбудетеся всієї прихованої символіки на ньому. Це місце, де ви можете надати власне значення, якщо хочете. В іншому випадку він буде залишатися стильним аксесуаром щодня і на свята. Деякі дами також вирішують одягнути обручку на середній палець після весілля.

Спочатку перстень на вказівному пальці носили єпископи. Це також другий вибір після мізинця для чоловіків, щоб одягнути каблучку з печаткою. А що означає печатка на лівій руці? Перш за все, це показник високого становища і достатку його власника. Навіть якщо ця символіка сьогодні згасла, пам’ятайте, що будь-яка каблучка, яку ви одягнете на вказівний палець, буде помітною. Тому, якщо ви думаєте, на якому пальці носити каблучку, якою хочете похвалитися всьому світу, надіньте її на вказівний квадрат. Будьте впевнені, це помітять усі!

У Китаї перстень на великому пальці носили військові, щоб підкреслити своє високе звання, а в Англії – лікарі або знатні жінки, які бажали підкреслити своє багатство. В даний час перстень на великому пальці лівої руки дуже часто використовується як символ шлюбу гомосексуальними людьми.

Також читайте:   Як вибрати одяг для танців на пілоні?

Перстень на мізинці має довгу і багату історію. Прикраси в такому вигляді носили переважно чоловіки, повідомляючи при цьому, що вони одружені. Ця традиція зародилася саме у вікторіанській Англії за часів принца Альберта, який разом з усім двором носив обручку, а над нею перстень на мізинці. Цей звичай зберігся дуже довго, бо до у другій половині ХХ ст. Кажуть, навіть сам Франклін Д. Рузвельт таким чином повідомив світ про зміну свого сімейного стану.

У більшості країн місце на безіменному пальці руки відведено для обручок. Прикраса в цьому місці має означати не тільки обіцянку весілля, але й будь-яку іншу обітницю. Для одних це символ сексуальної стриманості до шлюбу, а для інших – обіцянка очікування під час тривалої розлуки. Якщо ж ви шукаєте перстень, скажімо, для заручин – можете перейти в каталог та подивитися, які прикраси пропонуються зараз на ринку та скільки коштує якісна “ювелірка”.

перстень з діамантом для заручин

Все частіше на одному пальці зустрічається поєднання двох кілець, рідше – обручок. І якщо перша ситуація не несе в собі особливої символіки і є просто результатом нинішньої моди, то дві каблучки на одному пальці повинні передати важливе повідомлення. Прикраси зазвичай носять вдови – вони надягають свою обручку, а під нею обручку чоловіка на згадку про близьку серцю людину.

Щодня кожна жінка надає великого значення прикрасам. Щоранку мільйони жінок ретельно вибирають улюблені аксесуари під стиль, обставини, а іноді і під поточний настрій. Однак, надягаючи улюблені золоті каблучки, рідко хто з них звертає увагу на їх значення, і, як бачите, символіка і повір’я, пов’язані з тим, що означають каблучки на пальцях, можуть вас здивувати. Сьогодні, на жаль, те, що колись було магічним, символічним, відходить у минуле і вже не є таким могутнім, як було раніше. Ви самі вирішуєте, чи буде перстень, яке ви одягаєте, прикрасою та доповненням стилю, чи ви хочете передати ним щось світу.

Автор статті: inna.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*