А чи знали ви, що поблизу Львова можна побачити ведмедів? Ні, це не жарт! - Блог про Львів

А чи знали ви, що поблизу Львова можна побачити ведмедів? Ні, це не жарт!

Ведмежий притулок «Домажир»

Всього за 15 кілометрів від Львова знаходиться притулок для ведмедів – унікальний природний еко-освітній простір «Домажир», що є не лише новою домівкою для тварин, але й потужним осередком освіти та виховання екологічної свідомості. Тут відбуваються цікаві екскурсії та заходи, які спрямовані на виховання дбайливого ставлення до природи.

Тварини, які знаходяться в «Домажирі» були врятовані від пересувних зоопарків, цирків тощо. В с. Жорниська Яворівського району Львівської області, поблизу с. Домажир, де знаходиться цей притулок створені умови для тварин, наближені до природних. Тут кожен ведмідь має власний вольєр, де він почуває себе максимально комфортно, що позитивно впливає на поведінку та природні інстинкти. Для чотирилапих є басейни, штучні берлоги та ігрові конструкції поміж яких розміщені доріжки, для того щоб відвідувачі могли поспостерігати за життям ведмедів в природному для них середовищі.

Також читайте:   Обов'язкові речі, без яких не обійтись у бані

ведмеді у Домажирі

Уся територія притулку включає низку комплексів для дорослих та дітей. Окрім знайомства з ведмедями, дітки мають можливість побувати у мотузковому парку та лісовій школі, відвідати кафе з національною кухнею, відпочити у альтанках в лісі із зоною для барбекю чи завітати до сувенірної крамнички.

Що цікаво у цьому притулку можна навіть відсвяткувати день народження, корпоративи чи тематичні вечірки, оскільки на території знаходиться кафе «Мед та ягода», яке пропонує гостям страви на мангалі. Притулок можна відвідати як самостійно, так і замовити екскурсію.

ведмежий притулок у Домажирі

ВАЖЛИВО!!! Під час воєнного стану відвідування притулку відбувається за попередньою домовленістю.

Завітайте – і Ви будете приємно вражені!!!

Автор статті: Марта Лосик.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*