Авто з Кореї: на що звернути увагу перед покупкою? - Блог про Львів

Авто з Кореї: на що звернути увагу перед покупкою?

автомобіль з Кореї

Останнім часом на нашому авторинку з’явилося доволі багато автомобілів, імпортованих із Кореї. Здебільшого це автомобілі преміальних марок.

Перевагами автомобілів з Кореї є багате оснащення і відносно низька ціна в порівнянні з європейськими автомобілями. Перш за все, ці особливості приваблюють багатьох українських водіїв, які шукають свою корейську «перлину». Однак, купуючи такий автомобіль із, варто дотримуватися обережності та здорового глузду.

Авто з Кореї: скільки можна заощадити?

Автомобілі з Кореї в Україні приблизно на 20-30% дешевші своїх європейських аналогів. Ви можете заощадити навіть тисячі доларів успішній транзакції. Найбільше у вас буде в кишені, якщо ви купите розкішне авто. Найменше – коли ви обираєте автомобіль найнижчого класу.

Слід також пам’ятати, що такі елементи, як фари, радіо, яке приймає на інших частотах, або навіть відсутність спринклерів для ксенонових ламп вимагають адаптації до європейських норм. Це пов’язано з втручанням у програмне забезпечення і, як наслідок, додаткова оплата.

Уявна економія чи безпека?

Спокусившись низькою ціною і багатим оснащенням автомобіля, ми часто забуваємо про питання безпеки. Якщо ви мрієте про машину з-за кордону, подумайте про те, наскільки важлива для вас ваша безпека і безпека ваших близьких. Сильно розбитий автомобіль, в якому злетіли майже всі подушки безпеки, не захистить ні водія, ні пасажирів після поверхневого ремонту. Втім, наші автослюсарі дійсно можуть зробити дуже багато, подушки безпеки, як і інше обладнання, все це підлягає відновленню й ремонту. Але замість того, щоб рахувати кожну копійку, краще інвестувати в безпечну для використання автомобільну техніку.

Також читайте:   Як правильно "перевзути" автомобіль на зиму?

Вихід – ретельно перевіряти автомобіль перед покупкою

Якщо ви не автомеханік, краще довіритись професіоналові, який добре знає автомобільну промисловість. Щоб безпечно керувати новим автомобілем, скористайтеся допомогою експертів.

Уважно перевірте, як виконано ремонт. Перевірку перед покупкою краще зробити в автосервісі. Неправильне лакофарбове покриття – найменша проблема. Приховані дефекти є найбільш обтяжливими і витратними для користувача.

Звичайно, є нові автомобілі з Кореї, або вживані та без ушкоджень, або з незначними пошкодженнями, і ціна їх не менш приваблива в порівнянні з європейськими аналогами. Однак варто бути впевненим, що ви знайшли саме такий екземпляр.

Автор статті: Jorgen.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*