Чому важливо робити чистку обличчя у косметолога - Блог про Львів

Чому важливо робити чистку обличчя у косметолога

чистка обличчя у Львові

Щодня шкіра піддається впливу багатьох шкідливих факторів, таких як бактерії, токсини та залишки макіяжу. Додатковим навантаженням на шкіру є природні процеси, що відбуваються в організмі, особливо вироблення шкірного сала, яке може закупорювати пори і призводити до недосконалостей. Очищення обличчя у косметолога дозволяє видалити забруднення, глибоко освіжити колір обличчя та покращити його зовнішній вигляд. Салони краси пропонують процедури для всіх типів шкіри.

Професійна чистка обличчя – показання

Очищення обличчя є основним елементом щоденного догляду. Дозволяє видалити забруднення, які накопичилися на поверхні шкіри протягом дня. Однак самоочищення діє тільки на поверхні, а значить, під час його проходження не усуваються всі шкідливі фактори. В результаті шкіра швидше піддається процесам старіння. Додатковим наслідком є поява або посилення проблем з прищами і вуграми. Як це виправити? Неодмінним доповненням до щоденного догляду є професійна чистка обличчя у Львові у косметолога. Під час процедури видаляються забруднення, що знаходяться як на поверхні епідермісу, так і в його глибоких шарах. Крім того, очищення обличчя готує шкіру до подальших процедур догляду – завдяки цьому шкіра вбирає інгредієнти кремів і доглядають масок.

Переваги регулярної чистки обличчя у косметолога:

  • Збалансований і однорідний колір обличчя
  • Зменшення чорних крапок
  • Тьмяна шкіра
  • Живлення та зволоження шкіри – завдяки кращому засвоєнню речовин, що містяться в продуктах догляду за шкірою.

При сухій, комбінованій і чутливій шкірі очищати обличчя слід не рідше двох разів на рік, а для жирної і комбінованої шкіри – не менше 5 разів.

Професійні косметичні процедури з використанням сучасних і безпечних методів очищення обличчя забезпечують глибоку регенерацію та оновлення шкіри. До них належать мікродермабразія, кавітаційний пілінг, кислотна ексфоліація

Мікродермабразія

Мікродермабразія – це процедура механічного відлущування епідермісу. Виконується за допомогою апарата, оснащеного алмазними головками, які контрольовано розтирають епідерміс до отримання бажаного результату.

Показання: мікродермабразія – це косметологічна процедура широкого спектру застосування, яка допомагає боротися з багатьма проблемами шкіри. Рекомендується людям з жирною та комбінованою шкірою, з розширеними порами та вуграми, а також для шкіри з змінами кольору.

Кавітаційний пілінг

Кавітаційний пілінг – сучасний і безболісний спосіб глибокого очищення обличчя. Дозволяє комплексно видалити забруднення та ороговілий епідерміс. При лікуванні використовується ефект кавітації, тобто перетворення води з рідкого стану в газоподібний. Спеціальний апарат виробляє ультразвукові хвилі, які, направляючись на вологу шкіру, створюють наповнені газом мікробульбашки. Бульбашки різко лопаються, відокремлюючи забруднення та мертву шкіру від шкіри.

Показання: завдяки своїй неінвазивності кавітаційний пілінг рекомендується для очищення чутливої та ніжної шкіри. Також використовується як елемент догляду за акне, комбінованою та жирною шкірою. Крім того, пілінг готує шкіру до подальших косметичних процедур, оскільки підвищує поглинання поживних і зволожуючих речовин з косметики.

Очищення обличчя кислотами

Чистка обличчя кислотами – це різновид хімічного пілінгу, при якому використовуються відлущувальні препарати на основі кислот підвищеної концентрації. При нанесенні на шкіру кислоти послаблюють міжклітинні зв’язки і м’якше видаляють ороговілий епідерміс, відкриваючи його нові шари.

Єдиний нюанс час: очищення обличчя кислотами необхідно проводити восени і ранньою весною, коли на шкіру не потрапляють інтенсивні сонячні промені або сильні морози. Після процедури відлущування шкіра стає більш чутливою, і контакт із важкими умовами може викликати її подразнення.

При підготовці статті використовуватись матеріали сайту Косметологія у Львові та поради спеціалістів клініки «Косметологія SI».

Автор статті: inna.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*