Чи варто вкладатись у криптовалюту, як її грамотно використати? - Блог про Львів

Чи варто вкладатись у криптовалюту, як її грамотно використати?

криптовалюта

Сучасний фінансовий ринок досить різноманітний, на ньому представлено безліч можливостей для заробітку. Достатньо мати навіть мінімальну базу знань у галузі фінансової грамотності, щоб налагодити процес стабільного пасивного заробітку.

Один із найбільш вдалих напрямків — це ринок криптовалют. Щоб мати можливість вести діяльність у цьому напрямку та отримувати прибуток, необхідно дізнатися, де найвигідніше робити обмін криптовалют Львів. В інтернеті для цього функціонує безліч платформ, умови яких відрізняються. У кожному окремому випадку вигіднішим буде застосування певного сервісу.

Які види обмінників криптовалюти є в Інтернеті?

Криптообмінні валютні майданчики функціонують на різних умовах, насамперед це визначається положенням самої компанії під час проведення угод:

  • посередницькі ресурси типу Р2Р;
  • стандартні обмінки онлайн, в яких власне сама компанія і бере на себе зобов’язання сторони у відповідь при здійсненні угод.

Найчастіше все ж таки використовується звичайний обмінник криптовалют. Хоча досвідчені інвестори та трейдери не виключають можливість застосування Р2Р майданчиків за наявності на них актуальних умов з очікуваною вигодою.

Ознаки хорошого обмінника крипти онлайн

Чітко сказати про те, що конкретна платформа є хорошою, якщо проаналізувати її особливості:

  • термін діяльності;
  • репутація, кількість позитивних відгуків у мережі Інтернет;
  • кількість варіантів валют, які завжди у вільному доступі для обміну;
  • запаси резервів щодо кожного виду валюти;
  • наявність програми лояльності;
  • умови щодо обмінного курсу;
  • умови щодо комісії;
  • відсутність прихованих платежів;
  • швидкість обробки заявок;
  • кількість способів оплати, що підтримуються.

Все це є важливими критеріями, коли необхідно вибрати надійний криптовалютний обмінник в інтернеті для постійного використання.

Які нюанси, як правильно розрахувати прибуток від угоди?

Компанія має гарантовано пропонувати максимально прозорі умови апріорі. Для цього створюються спеціальні шаблони, в яких ви можете одразу вибрати валютну пару, вказати суму грошей, яку віддаєте. На екрані відразу повинна автоматично відобразитися інформація про те, яка стягуватиметься комісія, якщо вона виділена в окрему графу. Також миттєво позначається сума грошей, яку ви отримаєте в заданій валюті після конвертації.

Далі можна підтвердити угоду в автоматичному режимі, обравши при цьому кращі способи верифікації платежу. Крім того, можна погодити умови з представником, якщо необхідно отримати готівковий фіат замість криптовалюти. У цьому випадку уточнюється зручне місце та час проведення зустрічі для особистої передачі коштів.

Ще один нюанс — це зручність застосування платформи. Добре, якщо сайт адаптований під мобільний формат, адже сьогодні досить часто трейдери проводять операції через смартфон. Ще краще, якщо можна встановити спеціальний додаток конкретної компанії.

Автор статті: Jorgen.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*