Дизайн квартири з використанням гіпсокартону - Блог про Львів

Дизайн квартири з використанням гіпсокартону

Дизайн квартири з використанням гіпсокартону

Використання гіпсокартону при ремонті квартири або будинку дозволяє дуже легко підлаштувати його під індивідуальні смаки і потреби. Можливість практично будь-якої форми поверхні, створення оптичних «пасток» і локальних домінант у вигляді означає, що навіть стандартному за розмірами інтер’єру можна надати неординарності. Ми даємо вам кілька порад.

Підвісні стелі

Цікаво виглядають у вітальні, холі, кухні, ванній кімнаті. Під ними можна приховати електроінсталяцію, вентиляцію або утеплювач з мінеральної вати, що покращує тепло- та звукоізоляцію стель. Диференціація рівня підвісних стель, особливо в поєднанні з встановленими в них галогенними світильниками, дозволяє оптично формувати простір. Ознайомитися із асортиментом та цінами на гіпсокартон можна тут: https://lviv.kub.in.ua/gipsokarton-i-profil/gipsokarton/.

Стіни та перегородки

Також повні перегородки можуть бути виконані в системі гіпсокартону, тобто в каркасній конструкції з металевих профілів, заповнених мінеральною ватою та обшитих з двох сторін гіпсокартоном. Такі металокаркасні стіни дають практично необмежені можливості оформлення приміщень. Вони швидко будуються і легко демонтуються з метою перепланування квартири або будинку в залежності від нових потреб мешканців. Вони легкі і не обтяжують конструкцію будівлі, як важкі цегляні стіни.

Правильно зроблені з використанням звукоізоляційної стрічки під профілі, вони забезпечують захист від шуму часто краще, ніж масивні перегородки. Профілі для гіпсокартону у Львові можна вибрати та замовити тут: https://lviv.kub.in.ua/gipsokarton-i-profil/profil-dlja-gipsokartonu/.

Також читайте:   Стильні та практичні меблі Loft

Також перегородки відрізняються високою теплоізоляцією. Вони можуть являти собою перегородку більшого простору, наприклад, у вигляді стіни, розділеної на стелажі, фрагмент невисоких будівель, що відокремлюють кухню від вітальні або мати форму арки або півкола, створюючи цікаве оформлення інтер’єру, або бути бічними стінками вбудованої шафи. Не дивно, що дизайнери інтер’єрів часто включають цю технологію в свої проекти, а інвестори охоче її приймають, насолоджуючись потім оригінально оформленими приміщеннями.

Інсталяційні стіни

Сьогодні ніхто не може уявити труби та кабелі чи будь-які інсталяції, видимі в будь-якій кімнаті будинку. Сучасна естетика вимагає збереження чистих форм, які не порушують жодні предмети, навіть необхідні для функціонування квартири. Тому так часто використовується монтаж стін з гіпсокартону, під яким можна заховати інсталяційні труби і несучі конструкції для санвузлів, умивальників, підвісних унітазів або біде.

Не обмежуйте свою просторову уяву, формуйте інтер’єр відповідно до естетичної чутливості та відповідно до наших потреб, пам’ятаючи про технологічні вказівки, завдяки яким ви довго насолоджуватиметеся результатом.

За допомогу у підготовці матеріалів для статті висловлюю вдячність спеціалістам бази будівельних матеріалів “КУБ”: https://lviv.kub.in.ua/.

Автор статті: inna.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*