Масовий ракетний удар по території України - Блог про Львів

Масовий ракетний удар по території України

Ракетний удар

Понеділок, здається прохолодний ранок мав би подарувати теплий день у перший після вихідних робочий, але не тут то було. Клята Росія ніяк не угомониться.

На 227 день війни вона вирішила знову посіяти паніку серед нашого населення. Якраз у час, коли люд прокидався й збирався на роботу «парашка» почала масово обстрілювати територію України. Не знаю чи це точно, але видається що це наймасовіший обстріл за час всієї війни.

Інформація про приліт ракет з’являється в інформаційному просторі майже зі швидкістю світла. Для них немає нічого святого. Стріляють по дитячих садках, мостах, об’єктах критичної інфраструктури. Вже давно зрозуміло, що росія – це країна-терорист.

Майже у всіх областях зафіксовано прильоти й не один. Львів не став виключенням. Особисто я чув не один вибух, є й влучання, але у межах безпеки інформації про місця прильотів ніхто й не думає повідомляти.

Заняття у школах на сьогодні скасовані. Якщо вони й будуть, то хіба що онлайн. Є проблеми з електроенергією та мобільним зв’язком.

Також читайте:   Орки, буревій та що буде з доларом?

Тому, вже у черговий раз зазначаю, що як тільки чуєте сигнал тривоги одразу ж шукайте безпечне місце у вашому районі. Можливо саме такі заходи безпеки допоможуть врятувати ваше життя. Для прикладу у столиці нашої країни місті Києві вже є інформація про загиблих.

Пішла четверта година тривоги й повідомляється про новий запуск ракет з Астрахані. Тримаймося! Україна неодмінно переможе!

І ще:

Що робити, якщо раптом зникне мобільний зв’язок?

1. Відключити автовибір мережі: на Android: Налаштування – Мобільна мережа (чи Підключення) – Оператор; на iOS: Параметри – Стільникові дані – Вибір мережі;

2. Знайти й вибрати доступну мережу: Vodafone UA, UA-KYIVSTAR чи lifecell;

3. Якщо зареєструватися не вдалося, спробувати ще раз або вибрати іншу мережу;

4. Перевірити можливість вихідного дзвінка, SMS.

Фото: Укрінформ

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*