На що звернути увагу при виборі ручного блендера? - Блог про Львів

На що звернути увагу при виборі ручного блендера?

блендер

Що важливо в ручному блендері? На які параметри та особливості варто звернути увагу при виборі? Що шукати? Який саме ручний блендер вибрати? Усі ці питання завжди постають перед тими, у кого виникла потреба придбати ручний блендер.

Отже, на що саме слід звернути увагу при виборі ручного блендера?

  • Визначте потужність відповідно до ваших потреб – чим потужніший блендер, тим краще і швидше ви будете в ньому подрібнювати. Звичайно, потужність пристрою також впливає на загальний час роботи. Для повсякденного використання підходять ручні блендери мінімальною потужністю 800 Вт, які підходять для приготування смузі, коктейлів, супів і соусів.
  • Перевірте, яке регулювання він має – більшість ручних блендерів мають змінні рівні швидкості. Їх може бути кілька, але навіть більше 10. Чому варто звернути увагу на пульсацію? Завдяки їй інгредієнти, особливо тверді, подрібнюються поступово. Так маса виходить однорідною і всі шматочки дрібно нарізаються.
  • Кожен багатофункціональний ручний блендер повинен мати додаткові аксесуари. Зазвичай це змінні наконечники, які також дозволяють збивати або перемішувати або навіть місити тісто. У набір також можуть входити миски, контейнери або подрібнювачі. Тому вибір моделі з урахуванням аксесуарів не дивина. Пристрій має відповідати вашим вимогам, і саме від додаткових пристосувань залежить, для чого ви будете використовувати блендер.
  • Правильна вага та матеріал – ручний блендер, як випливає з назви, легко тримати. Якщо він занадто важкий, рука втомлюється, а змішування викликає дискомфорт. Тому вага пристрою важлива при виборі. Не менш важливий матеріал, з якого виготовлений блендер. Він повинен бути міцним і стійким до подряпин.

Зверніть увагу на блендери EISEN, які стали популярними останнім часом на ринку. Такі блендери оптом можна замовити у компанії Hölmer Group (це є їх власний бренд), а вроздріб – у популярних Інтернет-магазинах та супермаркетах електроніки.

Яку потужність повинен мати ручний блендер?

Потужність ручного блендера – це параметр, який найбільше впливає на можливості пристрою. Якщо вона досить висока, ви будете молоти не тільки овочі та фрукти, але навіть горіхи і лід.

Перед покупкою подумайте, для чого вам знадобиться ручний блендер. Чи буде він використовуватися для приготування м’яких супів, коктейлів чи холодних смузі? Це дозволить вам регулювати потужність ручного блендера відповідно до ваших потреб.

Яку потужність може мати ручний блендер? Від кількох сотень до понад тисячі ват. Найкраще працюють моделі з мінімальною потужністю 800 В. Такі ручні блендери підходять для повсякденного використання, а при короткочасній роботі на високих обертах зможуть навіть подрібнити горіхи.

Більш висока потужність, що перевищує 1000 Вт, дозволяє без проблем подрібнювати практично все.

Регулювання швидкості впливає на якість роботи

Напевно, жоден з наявних у магазинах блендерів не працює лише в одному режимі. Навіть якщо здається, що ніякого регулювання немає. Зазвичай доступна опція Turbo.

З більшою кількістю рівнів ви можете точніше контролювати подрібнення та нарізання інгредієнтів. Ручні блендери можна регулювати в кілька кроків, що цілком достатньо для щоденного використання.

Деякі пристрої, однак, навіть мають 10 або 12 рівнів. Такі блендери одні з найбільш точних.

Більша кількість ступенів регулювання також пов’язана з більшою потужністю. В результаті ви подрібните блендером лід, подрібните горіхи, а ще покришите ніжні листочки трав. Все це за допомогою плавного регулювання.

Однак, щоб регулювання було справді плавним, ним потрібно керувати відповідною кнопкою чи ручкою. Більшість виробників розміщують кнопки управління на ручці блендера.

Незалежно від того, де знаходиться ручка чи кнопка, ви повинні вміти керувати ними однією рукою. чому Тому що тоді ви продовжуєте змішувати, а налаштування змінюються плавно. Інгредієнти розкладаються поступово і рівномірно.

Сподіваюся, що наведена інформація стане вам у нагоді при виборі блендера. А якщо ж ви підприємець та самі торгуєте блендерами – можете тут подати заявку на співпрацю щодо реалізації блендерів EISEN у своєму магазині чи мережі.

Автор статті: inna.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*