Нова Hyundai ELANTRA 2022 – ціна в Україні - Блог про Львів

Нова Hyundai ELANTRA 2022 – ціна в Україні

Hyundai ELANTRA 2022

Hyundai ELANTRA New Generation – це автомобіль для прагматичних і розсудливих клієнтів, і водночас авангардний і сучасний. Щоб домогтися нового вигляду чотирьохдверного купе, інженери і дизайнери Hyundai подовжили, опустили і розширили автомобіль порівняно з моделлю шостого покоління.

Загальна довжина ELANTRA нового покоління становить 5,5 см, колісна база збільшена на 2 см, а загальна ширина збільшена на 2,5 см. Загальна висота зменшилася на 2 см, а передня частина кузова автомобіля зміщена майже на 5 см. Ці невеликі зміни кардинально змінили форму автомобіля. Більшість ключових габаритів інтер’єру також збільшилися.

Платформа третього покоління К3 значно покращує загальний зовнішній вигляд, безпеку, ефективність, продуктивність і ходові характеристики автомобіля. Завдяки новій платформі ELANTRA важить менше, має меншу витрату палива і жорсткіша в порівнянні з попередньою моделлю. Використання нової платформи також дозволило інженерам знизити центр ваги, що також покращило ходові характеристики. Завдяки використанню декількох шляхів розсіювання енергії покращено також безпеку.

Hyundai ELANTRA 2022

Нова Hyundai ELANTRA 2022 оснащена атмосферним бензиновим двигуном 1.6 MPI потужністю 123 к.с. Трансмісія забезпечується шестиступінчастою механічною коробкою передач (6МТ) або опціональною безступінчатою АКПП з вибором режимів руху (CVT). Варіант 6MT розганяється від 0 до 100 км/год за 10,6 секунди і досягає максимальної швидкості 200 км/год. Для версії CVT ці значення становлять 10,7 секунди та 195 км/год відповідно. Завдяки використанню трансмісії CVT нове покоління здатне розвивати швидкість на 100 км/год на 0,9 секунди швидше, а витрата палива нижча на цілих 1,0 літра. Залежно від обраного додаткового обладнання витрата палива становить від 5,9 до 6,2 літра. При цьому, викиди CO2 нижчі більш ніж на 10 %.

Нова Hyundai ELANTRA 2022 – ціни в Україні

Автомобіль доступний в чотирьох комплектаціях. Базова версія Actice із механічною коробкою передач коштує 764 700 грн і 810 500 грн з автоматичною коробкою передач CVT. Наступна комплектація Comfort із механічною коробкою передач коштує 842 000 грн і 887 500 грн з автоматичною коробкою передач CVT.

Також читайте:   Kia Soul

У базову комплектацію моделі ELANTRA New Generation входять такі елементи, як ручний кондиціонер, цифрове DAB-радіо, система Bluetooth, радіо-пульт дистанційного управління з керма, бортовий комп’ютер з 4,2-дюймовим кольоровим дисплеєм, два USB-порти і розетка 12В, шкіряне кермо і важіль коробки передач, передній підлокітник з місцем для зберігання, задній підлокітник для ємностей з напоями, дзеркала з електроприводом і підігрівом, система порятунку eCaLL, система моніторингу задніх сидінь (RSA), кріплення ISOFIX на задні сидіння і задні парктроніки.

Комплектація Comfort включає, що містить мультимедійну систему з 8-дюймовим сенсорним екраном, бездротову інтеграцію з Android Auto і Apple Car Play, систему Bluetooth з підтримкою голосових команд і камеру заднього ходу з динамічними допоміжними лініями.

Hyundai ELANTRA 2022

Комплектація Style включає також систему підтримки смуги руху (LKA), систему запобігання лобовому зіткненню (FCA) з розпізнаванням пішоходів і велосипедистів, а також систему повороту на перехресті, утримання смуги руху (LFA), круїз-контроль, датчик дощу і двозонний автоматичний клімат-контроль з вентиляцією повітря в другому ряду. Комплектація Style також має візуальні покращення, такі як хромовані зовнішні смуги на бамперах і навколо бічних вікон, світлодіодні денні ходові вогні, 16-дюймові легкосплавні диски або інші візерунки оббивки.

Автомобілі з CVT також мають електричне стоянкове гальмо з функцією Auto Hold і інтелектуальний круїз-контроль із функцією Stop & Go (SCC).

Топова версія Premium також пропонує сидіння водія з електроприводом, підігрів задніх сидінь, електрохроматичне дзеркало заднього виду, передній парктронік, внутрішнє декоративне освітлення, бездротовий зарядний пристрій для смартфонів і асистент водія на шосе (HDA) для версії CVT.

Модельний ряд Hyundai можна переглянути на сайті офіційного дилерського центру Hyundai “Арія Моторс”.

Автор статті: Jorgen.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*