Українці за кордоном: огляд виступів українців у Польщі - Блог про Львів

Українці за кордоном: огляд виступів українців у Польщі

Наші у Польщі

Футзальний портал «5х5» продовжує стежити за виступами українських легіонерів у закордонних чемпіонатах. У період з 30 вересня по 3 жовтня українські легіонери виступали у чемпіонатах Іспанії, Італії, Португалії, Німеччини, Литви, Польщі та Казахстану.

Польща

У польській Екстраклясі були зіграні матчі п’ятого туру.

Для «Ред Девілз», де грають Олег Негела, Павло Пучка, Ярослав Пєсоцький та Віталій Колесник, виїзд до Бєльсько-Бяли був не надто вдалим. Красномовний рахунок 10:0 на користь «Рекорду» це підтвердив.

Так само невдалим був виїзд до Торуні для «МОКСу-Ягеллонії», за яку грає Олександр Колесников. Українець забив черговий гол за свою команду, але команда з Білостоку поступилася «Рейтер Торунь» з рахунком 3:6.

«Українське» протистояння відбулось між командами «АЗС УВ Даркомп», де грають Сава Лутай, Віталій Лісниченко та Денис Ліфанов, та «Дреман Ополе Футзал», кольори якого захищають Вадим Іванов та Денис Бланк. Сама гра завершилась внічию – 2:2, а в активі у Лісниченка – два голи.

Також читайте:   Чемпіонат України U-15 (Вища ліга): хто є хто? Частина 2

З таким же рахунком закінчився ще один матч команди, в якій грають українці – цього разу в Катовіце, де місцевий «АЗС УС» Романа Вахули, Максима Кісельова, Сергія Лапи та Микити Можейка, приймав «Легію».

Такий же рахунок був зафіксований і у Глівіце, де «Пяст» Кирила Ципуна приймав у себе «Констракт». Ципун провів цей поєдинок зі стартових хвилин.

«Відзев», за який виступають Максим Паутяк, В’ячеслав Кожемяка та Максим Панасенко, не зміг здобути третю домашню перемогу поспіль та поступився з рахунком 1:5 команді Микити Сторожука та Сергія Чамухи – «Ред Девілз». Якщо казати про те, чим запам’ятались українці, то Кожемяка отримав жовту картку, а Сторожук забив один з голів у ворота «Відзева».

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*