Ваш помічник у світі впровадження інвестицій

інвестиції

Якщо ви знаєте, що таке хайп, то знайомі з механізмами інвестування. Якщо ви перебуваєте в колі інвесторів, напевно, вам приходила в голову думка самостійно створити подібний проєкт. З урахуванням теперішніх реалій це не безглузда ідея, адже бажання заробити гроші присутнє в кожного, а хайп у разі вправного використання може в цьому допомогти.

Загальна інформація

Нагадаємо, що хайпи працюють за зразком фінансової піраміди. Проєкт має дві сторони. Перша – адміністратор. Він впроваджує в інтернеті платформу, забезпечує для неї рекламу, а група інвесторів із різним рівнем бюджету робить грошові внески, які формують касу. Саме з неї здійснюється виплата дивідендів кожному, хто зробив інвестицію. Винагорода визначається об’ємом вкладених коштів. Адмін тим часом отримує відсотки від здійснених транзакцій.

Але трапляється таке, що надходження від інвесторів припиняються. Тоді всі, хто беруть участь у платформі та вкладають кошти, не зможуть отримувати дивіденди. Втративши платіжну спроможність, проєкт переходить до розряду SCAM, отже, у його просуванні немає сенсу.

Щоб такого не сталося, треба скористатися послугами професіоналів. Варто замовити хайпи під ключ в студії Chyip, і ваш проєкт працюватиме тривалий час, адже їм будуть опікуватися досвідчені фахівці. Це означає заробіток і для вас, і для великої кількості людей.

Чому потрібно користуватися послугами фахівців

Коли ви працюєте на хайп-проєктом самостійно, то можете, не маючи відповідного досвіду, припуститися певних помилок. Адже простою фінансова піраміда виглядає лише зовні, а фактично її створення має безліч нюансів.

хайп

Зокрема, аби створити хайп-проєкт, потрібно мати певний капітал, адже знадобиться наступне:

  1. Розробити фінансову стратегію.
  2. Спланувати бюджет. Зокрема, потрібно передбачити видатки на рекламну кампанію, розмір бонусів і винагороди за участь у реферальній програмі (коли інвестор запрошує нових учасників і отримує певні вигоди).
  3. Зробити якісний сайт. Передбачає привабливе естетичне оформлення, а також зрозумілі опції керування.
  4. Подбати про безпеку. До проєктів, де передбачається рух грошей, завжди прикута увага хакерів. Хайпи належать саме до цих зон. Практика знає дуже багато випадків, коли нехтування безпекою в мережі приводило до «падіння» проєкту.
  5. Врегулювати юридичну складову.

Хайпи бувають високо-, низько-, а також сердньодохідними. Перші зазвичай швидко припиняють існування, адже великі виплати (більше ніж 60% від вкладу) є навантаженням на касу. Низькоприбуткові (з показниками до 10%), напроти, можуть існувати тривалий час. Оптимальними є середньодохідні хайпи, про що свідчить їхня популярність. Винагорода для учасників складає близько 15–30%, чого достатньо, щоб забезпечити роботу проєктів упродовж кількох місяців.

Приділіть увагу фінансовому питанню

Також важливим нюансом є система виведення грошей. Потрібно подбати, щоб вона працювала в комплексі з більшістю електронних гаманців. Варто звернути увагу й на механізм виплат. Автоматичне виведення грошей є дуже популярним серед користувачів інвестиційних платформ, але для адміністратора проєкту воно несе певні проблеми.

Зокрема, коли відсотки надходять сотням інвесторів одразу після нарахування, це може швидко й передчасно спустошити касу. Наслідком цього є перебої з виведенням, які можуть вилитися в масштабну антирекламу. Ручні виплати дають змогу адмінові як моніторити баланс, так і робити зарахування.

Але такий спосіб займає багато часу в адміна та змушує чекати інвесторів. Отже, було впроваджено формат «інстант». Саме ним більшою мірою користуються адміністратори HYIP. Він передбачає автоматичну виплату, але лише після того, коли інвестор зробив запит. Тобто каса перебуває під певним контролем, а користувач отримує бажане.

Джерело: сайт chyip.com.ua.

Автор статті: Jorgen.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Сергій 11.09.2023 пише:

    Інвестувати та вкладати гроші у наш час потрібно лише в одне – надра. Це дуже прибутковий бізнес, по моїй оцінці.

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*