Як добратися до зоопарку в Меденичах? - Блог про Львів

Як добратися до зоопарку в Меденичах?

Львів - Трускавець

Кілька днів тому на блозі, який зараз читаєте вийшов пост про зоопарк в Меденичах. Так, так у Львівській області й таке чудове місце є. Особисто навіть я, будучи вжне достатньо дорослим, дуже гарно провів день. І це при тому, що добирався громадським транспортом. Цілу вічність не їздив міжміськими автобусами.

Тому, у сьогоднішньому пості спробую допомогти потенційним відвідувачам і логістикою. Отже, розпочну з того, що по логіці люди їздять у зоопарк у Меденичах більше на вихідних чим у будні.

Як добиралися ми туди і як оптимально вернулися до Львова?

Із головного залізничного вокзалу їздять міні-автобуси за напрямком Львів – Трускавець. Точно транспортний засіб із такою вивіскою відправляється о 10 годині 30 хвилин. Звичайно, якщо хочете сидіти, то треба прийти заздалегідь. Ціна квитка близько 100 гривень з людини. Їхати близько години часу.

Але, й тут є нюанс. Річ у тім, що даний «бас» їде на через Стрийську-Наукову, а через Щирець. Тому, якщо на нього й підсідати, то хіба що біля приміського вокзалу. Виходити у Меденичах необхідно на перехресті біля церкви. Звідти йти до входу в зоопарк близько 5-10 хвилин.

Також читайте:   Ворохта-Коломия. Не потяг, а знущання над пасажирами

Найцікавіше було з добиранням назад. Ми намагалися знайти транспортний засіб у додатках. Ніби видавало нам меседжі що вже ось-ось буде заповітний автобус, але не тут то було. Щоб наші читачі розуміли, прямо біля входу в зоопарк з іншої сторони автобус до Львова є близько 14 та вже потім о 15 годині 45 хвилин. У даному проміжку можна просто піти прогулятися населеним пунктом. До речі, церква там така нічого.

Вдалося поспілкуватися з місцевими. Так ось, вони кажуть, що дійсно «зловити» автобус до Львова у вихідні важко. Більшість людей приїздить у зоопарк на власному транспорті й перевізниками просто не вигідно кататися туди-сюди.

Ось така от логістика без власного авто чи буса в місце, де дійсно цікаво.

До речі, а ви бачили зроблену мною фотогалерею? Якщо ні, то переглянути її можна тут.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*