Як використовувати сухожар і для яких інструментів він підійде - Блог про Львів

Як використовувати сухожар і для яких інструментів він підійде

сухожар

Для підтримки робочих інструментів майстра в чистоті використовують сухожар для манікюру, який знищує всі хвороботворні мікроорганізми. Він є гарантією безпеки процедури та запобігає передачі інфекцій від одного клієнта до іншого.

Якісний сухожар для інструментів потрібно вигідно купити на сайті інтернет-магазину New Style Nails: https://new-stylenails.com.ua/ua/p530505348-sterilizator-suhozhar-dlya.html. Устаткування реалізується від виробників із офіційною гарантією. Сухожар для манікюрних інструментів довго виконуватиме свої функції.

Як застосовувати сухожар для манікюру

Використовуючи сухожар для манікюру, необхідно вкласти інструменти в спеціальні крафт-пакети, на які наноситься дата та час обробки. Перед процедурою бажано проводити дезінфекцію приладдя у спеціальному розчині з промиванням їх під проточною водою. Пакет укладають у розігріту камеру сухожара, встановивши температурний режим та його тривалість.

Після завершення процедури сухожар видає сигнал. Пакет із інструментами можна діставати, але не відкривати. Його перекладають на зберігання в ультрафіолетовий бокс.

Чому варто використовувати сухожар для інструментів

Якісний сухожар для інструментів виготовлений з нержавіючої сталі та має зручне керування. До переваг агрегату відносять ефективність знезараження. Процес відбувається за допомогою високої температури. Завдяки обробці сухим повітрям металеві поверхні не іржавіють і не затуплюються. При цьому добре знезаражуються пластикові ручки.

Також читайте:   Що таке осцилограф?

Сухожар не потребує особливого догляду, а простий зрозумілий інтерфейс забезпечує комфорт у процесі експлуатації. Компактні апарати добре виглядатимуть у будь-якому салоні.

Як вибрати та купити сухожар для манікюрних інструментів

Щоб вибрати сухожар для манікюрних інструментів, орієнтуються на його потужність, яка впливає на тривалість процедури. Для великих салонів краще придбати апарат із максимальними значеннями.

Також має значення місткість. Від цього фактора залежить кількість інструментів, які можна опрацювати за один раз. Для домашнього користування цілком підійде модель 1,5 л.

Для комфортної роботи краще віддати перевагу автоматичному сухожару, який після завершення роботи вимикається самостійно.

Автор статті: inna.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*