Жіночі трусики шортики як спортивна білизна - Блог про Львів

Жіночі трусики шортики як спортивна білизна

трусики шортики

Серед усіх моделей жіночих трусиків шортики вважаються найбільш універсальними. Весь секрет у фасоні та різноманітності матеріалів, що використовуються для пошиття, це може бути як натуральна бавовна, так і еластичні тканини. Останні забезпечують максимальне прилягання та підкреслення силуету, при цьому не сковують рухів, що дозволяє використовувати трусики як спортивні.

Якщо ви ще не знаєте, яке купити якісну спідню білизну, зверніть увагу на труси шортики INDENA і ви точно залишитеся задоволені.

Особливості жіночих трусиків шортиками

З назви вже стають зрозумілі особливості фасону. Досить широкі бічні частини та практично рівний зріз отворів для ніг – це ключові відмінні риси шортиків. Модель не менш як на половину закриває сідниці. Жіночі трусики шортиками можуть мати середню або низьку посадку, що дозволяє вибрати оптимальний варіант з урахуванням фасону одягу.

Різновиди жіночих трусиків шортиками

Справедливо буде відзначити, що термін «шортики» вже розділився на кілька моделей, що відрізняються один від одного, і є збірним поняттям.

Cami shorts має вільний крій у нижній частині, що відшивається з натуральних або комбінованих матеріалів. Не забезпечує щільного прилягання та підкреслення силуету. Найчастіше такі жіночі трусики шортиками зустрічаються в комплектах для сну і мало застосовні як спортивний одяг.

Також читайте:   Необхідний мінімум для повноцінної косметички

Boxers можуть мати класичну або занижену посадку, що відшиваються з еластичних натуральних тканин, забезпечують щільне прилягання. Якщо ви плануєте одягати боксери під спортивний комплект, вибирайте безшовний варіант з бавовняною або бамбуковою ластівкою.

French knickers – фасон, який міг би претендувати на роль спортивного, проте дана модель відшивається з атласних, шовкових тканин і доповнюється еластичною мереживом. Саме декоративні особливості роблять ці шортики незручними для занять спортом.

Вoyshorts відрізняються максимально широкою бічною частиною, яка повністю закриває стегно. Такі трусики навіть за активного руху не збираються в складки і не скручуються. Дану модель шортиків можна розглядати як білизну при занятті фітнесом та йогою.

При виборі тканини звертайте увагу на її здатність відводити вологу та пропускати повітря.

Автор статті: inna.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*