Де підприємцеві взяти кошти на бізнес - Блог про Львів

Де підприємцеві взяти кошти на бізнес

кредит

Придбати автомобіль, побутову техніку чи нерухомість, започаткувати або розширити власну прибуткову справу – бажання, які можуть здатися нездійсненними, якщо на їх реалізацію не вистачає коштів. Кредитування фізичних осіб – послуга, що надається банками тим, хто не хоче відступатися від мрії. Звертаючись до надійної фінансової установи, потенційний позичальник уникає ризиків бути ошуканим та потрапити у боргову кабалу. Кредитні продукти Банку Львів розраховані на задоволення різних потреб. Усі кредити підприємцям та іншим фізичним особам є вигідними завдяки досконалим умовам. Вони чітко відповідають законодавству країни.

Фізичним особам пропонують зручні різновиди кредитів:

  1. Готівковий. Його оформлюють швидко й видають на миттєву карту для будь-яких потреб.
  2. Під депозит. Пропонують тим, чиї гроші зберігаються на депозиті. Умови кредитування виявляються вигіднішими, ніж дострокове розірвання договору банківського вкладу.
  3. Овердрафт. Це понаднормові кошти, потреба в яких виникає у разі непередбачених витрат. Банк Львів надає їх на пільгових умовах з обмеженим строком дії.

Продуктами установи користуються позичальники різних категорій. Важливо, що у разі форс-мажорних обставин вдасться уникнути штрафних санкцій, якщо своєчасно звернутися до фахівців фінансової установи.

Що треба знати про кредитування

Вибираючи вид кредиту, не можна припуститися помилки. Перш ніж підписати договір, доречно уважно вивчити умови, на яких видаються кошти. У такому документі зазначені:

  • максимальна сума позики;
  • строк, протягом якого діє договір;
  • вид забезпечення кредиту (застава, гарантії тощо).

Не варто розглядати кредит як «легкі гроші». Це борг, який треба повертати. Підписавши договір, його умови буде майже неможливо змінити, а тому до того, як поставити підпис, документ варто уважно прочитати, уточнити нюанси у фахівця банку, правильно оцінити свої фінансові перспективи. Це дасть можливість уникнути неприємностей у вигляді штрафних санкцій.

Фахівці Банку Львів від початку зацікавлені в тому, щоб створити клієнтові комфортні умови співпраці. Тут не приховують комісій і реальної суми витрат. Це дозволяє усунути непорозуміння та позбавляє неприємностей обидві сторони угоди.

Чи вигідно брати кредит

Позика – це завжди ризик як для позичальника, так і для банку. Проте відмовлятися від такого способу термінового отримання коштів не варто, якщо є впевненість у надходженні коштів, якими можна буде розрахуватися з позикодавцем.

Кредит – це можливість гідно жити й розвиватися сьогодні та не залежати від непередбачуваного майбутнього.

Джерело: сайт www.banklviv.com.

Автор статті: Jorgen.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*