Найкращі місця у світі для подорожей наодинці - Блог про Львів

Найкращі місця у світі для подорожей наодинці

Найкращі місця у світі для подорожей наодинці

На превеликий жаль, підлий та підступний агресор завдав величезної шкоди нашій країні загалом та сектору туризму зокрема. Питання відпочинку, подорожей стали якимись неважливими, другорядними, висунувши на перший план проблеми безпеки. До того ж, для багатьох українців кордон став закритим, але ж ніхто не відміняв віртуальних мандрівок. Тож сьогодні до вашої уваги пропоную Топ-5 країн для подорожей наодинці, якщо вам потрібен спокій разом з новими емоціями.

Норвегія

Уявіть, що ви на маленькому кораблику подорожуєте вздовж берега. Ви спостерігаєте за різними фіордами і маленькими червоними будиночками на узбережжі. Все виглядає як у казці. Норвегія – це те місце, де можна відчути єднання з природою. Люди там дуже товариські та доброзичливі.

Норвегія

Швеція

Сідайте на велосипеда і їдьте за покликом серця! Стокгольм – ідеальне місце для самостійної подорожі. Ви можете прогулятися пішки по вулицях міста і не заблукаєте, тому що все зрозуміло і просто. Все в Швеції таке затишне і комфортне, парки, магазини, музеї і вуличні кафе…

Також читайте:   Відпочинок на морі в Єгипті: як провести свій день?

Стокгольм, Швеція

Японія

Ця країна така автентична і особлива. Відвідайте чудовий і жвавий Токіо, а потім сядьте на потяг до старовинного Кіото. Японія здатна здивувати навіть дуже досвідчених туристів.

Кіото, Японія

Коста-Ріка

Ця країна практично щороку займає лідируючі місця в рейтингу Міжнародний індекс щастя (Happy Planet Index) , тож це також дуже добре місце для подорожей наодинці. Довгі пляжі з чорно-білим вулканічним піском, захоплюючі краєвиди, галасливі водоспади. А як щодо серфінгу?

Коста-Ріка

Нова Зеландія

Ця країна абсолютно дивовижна. Мабуть, ніде у світі немає місць з такими пейзажами! Пейзажі тут виглядають так, ніби вони зроблені в фотошопі! Але вони реальні!!!

Нова Зеландія

В Україні є також багато місць, які цікаво буде відвідати самостійно, але це вже тема для іншої статті. А якщо не любите подорожувати наодинці, то краще візьміть із собою попутника чи цілу компанію друзів. Звичайно, самостійні подорожі мають свої переваги, але це також велике і складне випробування для вашої особистості й характеру.

Автор статті: Piligrim.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*