Цікаві, яскраві та оригінальні корпоративні подарунки - Блог про Львів

Цікаві, яскраві та оригінальні корпоративні подарунки

корпоративні подарунки

Досить часто на практиці зустрічаються ситуації, коли наближається свято, але заготовлених заздалегідь подарунків для корпоративних клієнтів та ділових партнерів ще немає. Тому під час вибору подарунків варто зробити все можливе, щоб презент не тільки був практичним і візуально привабливим, але і був виготовлений вчасно. Для цього варто звертати увагу на відгуки та рейтинги.

Особливості вибору корпоративних подарунків до свят

При необхідності придбати корпоративні подарунки, варто звернути увагу на їх зміст, а не тільки візуальне оформлення. Це повинен бути подарунок, який надовго залишиться у пам’яті. Найкращі варіанти для корпоративного подарунку:

Сумки та шопери: при їх замовленні варто надавати перевагу екологічним матеріалам. Тут найкращим вибором може стати тканинна сумка. Вона є довговічною, багаторазовою, зручною, стильною та міцною. Сумка -річ, яка, зазвичай, регулярно використовується власником.

  • Календарі та блокноти: сувеніри, які при виготовленні наповнюються корисною інформацією.
  • Планери: ідеальний корпоративний подарунок для тих, хто звик детально планувати робочий день. Це можуть бути: строгі та стильні планери, а також вироби, що викликають яскраві емоції.
  • Аксесуари для дому: при виборі корпоративних подарунків не обов’язково надавати перевагу предметам, які використовуються безпосередньо в офісі. Можна віддати перевагу речам домашнього побут: чашки, фартухи для приготування їжі, листівки, постери та інше.
  • Аксесуари для офісу: настінні або настільні календарі, постери, унікальні чашки, наклейки. За рахунок таких презентів робоча атмосфера, яка панує в офісі, може стати більш домашньою та комфортною. На аксесуарах часто розміщується корисна для робітників інформація.
  • Подарункові набори: спеціально розроблені подарункові бокси, які збираються на основі інформації, отриманої результаті досвіду роботи з людиною.
  • Подарункові сертифікати: ідеальний варіант корпоративного подарунку для віддаленого співробітника. Сьогодні багатьма копаннями пропонується велика кількість саме онлайн сертифікатів подарункового зразка.

Незабутній подарунок

Перед тим, як придбати корпоративний подарунок, варто прийняти до уваги, кому він буде презентований. Потім підібрати цікавий та корисний варіант, що надовго залишиться в пам’яті. Рекомендується надавати перевагу оригінальним корпоративним подарункам, які на 100% вразять людину.

Автор статті: inna.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*