Жіноча білизна: найпопулярніші види трусиків - Блог про Львів

Жіноча білизна: найпопулярніші види трусиків

жіночі трусики

Багато що залежить від того, яку білизну ми будемо носити. Здається, що ці аксесуари до одягу, як і весь одяг, лише справа смаку – хтось віддає перевагу мереживним стрінгам, хтось класичним трусикам. У цьому випадку відчуття комфорту в щоденному використанні є не менш важливим, якщо не більш важливим. Отже, яку нижню білизну варто купити?

Не можна однозначно сказати, який вид білизняного асортименту підходить, а від якого краще відмовитися. Багато залежить від інших факторів, наприклад, від типу одягу, який ви одягаєте зверху. Якщо це повсякденний стиль орієнтуйтесь на максимальний комфорт у будь-якій ситуації та за будь-яких обставин, вибирайте менш провокаційну білизну, але більш прилягаючу до тіла та зшиту без швів. Ось тут і стануть у нагоді безшовні бюстгальтери та повні трусики. Тим жінкам, які, однак, наполягають на елегантності та стилі, рекомендуються комплекти, які будуть облягаючими та сексуальними, а також ідеально підходять до суконь чи спідниць. Для ночі більше підійдуть боксери, а для занять спортом підійдуть спеціалізовані спортивні бюстгальтери, які покликані не прикрашати тіло, а підтримувати груди під час фізичних навантажень.

Взагалі існує кілька основних видів трусиків:

  • стрінги
  • класичні трусики
  • моделююча
  • боксери

Перші з них, стрінги, народилися на Заході. З англійської назви string вони також мають власну назву. Дослівний переклад слова string означає шнурок, звідси і прийнятий крій цих трусиків. Їх часто носять, тому що вони не пробиваються крізь одяг, особливо вузькі штани. Крім того, вони повітряні, тому ідеально підходять під повітряні сукні. Ідеально підходить для літа, але зазвичай вони відпадають взимку, коли температура настільки низька, що неважко отримати запалення сечового міхура. Тоді їх краще замінити класичними трусами.

Класичні трусики є найпоширенішими жіночими трусами в світі. Кожна з дам повинна мати в своєму гардеробі кілька, а то й з десяток таких пар. До речі, купити жіночі трусики оптом буде найвигідніше, і зробити це можна в Інтернет-магазині BOOSTO по вказаному посиланню.

жіночі трусики

Перевагою таких трусиків є універсальність. Вони чудово підходять до будь-якого типу одягу, а також зручні в носінні. Вони закривають інтимні частини тіла, забезпечують максимальний комфорт і бувають різних розмірів, кольорів, фасонів, фасонів і дизайну. Вони не обов’язково мають бути білими та гладкими, ви також можете знайти милий мереживний набір, який чуттєво прилягатиме до вашого тіла, але пам’ятайте, що купуючи їх, не допускайте згаданої вище помилки, тобто не вибирайте модель що має занадто малий розмір.

Шорти-боксери часто купують жінки, які віддають перевагу спортивному стилю. Натхнення для пошиття перших жіночих трусиків такого крою черпали в чоловічій білизні. Вони вільні, менш тісні та дуже зручні. Ідеально підходять для будь-якої пори року і особливо корисні під час різних фізичних навантажень. Дозволяють комфортно бігати, стрибати, ходити і навіть їздити на велосипеді. Вони можуть бути сексуальними, якщо ми знайдемо відповідну модель не надто високого зросту. Добре підібрані боксери повинні сягати не вище стегон.

На завершення характеристики видів жіночих трусиків, кілька слів про моделюючі трусики, тобто сучасний вид нижньої білизни, який спеціально розроблений для маскування всіх жіночих недоліків. Виготовляється з матеріалів, які дозволяють приховати все, що не є естетичним і задовільним. Особливо рекомендовані жінкам з великими формами. Вони відмінно прикривають складки на животі, боках або рясні стегна і сідниці. Результат приголомшливий!

Автор статті: inna.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*