Екоготелі: трендовий формат індустрії гостинності - Блог про Львів

Екоготелі: трендовий формат індустрії гостинності

Екоготелі: трендовий формат індустрії гостинності

Вже кілька років екологічні готелі користуються особливою популярністю серед туристів, які хочуть відпочити від міської метушні та споживацтва. Еко-тренд, опанувавши багато сфер економіки, не щадить і готелі. Сучасні, добре обладнані будівлі змінюються, щоб відповідати очікуванням все більшої кількості свідомих клієнтів, і дбати про благо нашої планети.

Звісно, що комфортабельні готельні об’єкти, розташовані серед непорушеної природи, є надзвичайно чарівними місцями для відпочинку. При цьому котеджі в еко-готелі посеред лісу чи високих гір – це проєкт, який не потребує руйнування природного середовища для реалізації інвестицій. Готелі, які вже існують відповідно до еко-тренду, стають будівлями, що відповідають високим стандартам і водночас екологічним рішенням. Екологічно чисті системи опалення, очищення води, кондиціонування, які споживають менше стандартної енергії та встановлення пристроїв, які мінімізують споживання енергії – це тільки початок. Готельні заклади, які хочуть стати екологічно чистими, порадують своїм природним декором і стравами в ресторані готелю, які виготовлені на основі натуральних інгредієнтів від місцевих постачальників.

Також читайте:   Релігійний туризм в Україні

Готелі реалізують сучасні рішення, засновані на принципах екологічності. Встановлюються автоматизовані системи керування світлом, які базуються на мінімальному енергоспоживанні, використання води мінімізовано завдяки встановленню тактильних кранів. Текстиль замінюють рідше, ресторатори в готелях орієнтуються на високу якість натуральних продуктів, а дизайн об’єкт віддає данину зелені та природній рослинності, що забезпечує тісний контакт з природою, незалежно від місця розташування та погодних умов

Люди, які чекають від готелю розкоші в безкомпромісній формі, можуть бути дещо здивовані екологічними рішеннями, але якщо брати до уваги екотренд-моду, вони готові піти на невеликі поступки в обмін на популяризацію екології. Клієнти, для яких важливе благо планети, а екологічне функціонування стало нормою, природно переймають модні готельні правила, такі як розділення сміття, використання багаторазового чи одноразового посуду з натуральних, перероблюваних матеріалів.

Таким чином, еко-готелі все більше цінуються широким колом цільових груп. Створити потужний готельний бренд сьогодні без екології може бути дуже важко.

Автор статті: Jorgen.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*