“Галицька здоба” поразкою від “Скали 1911” завершує 2022 рік (відео)

Різдво Христове

Напередодні Нового, 2023 року футзальний клуб «Галицька здоба» встиг зіграти ще один поєдинок. У матчі пропущеного 1-ого туру «пекарі» зустрілися зі стрийською «Скалою 1911». Напередодні цього поєдинку багато говорилося про те, що в разі перемоги наша команда могла увійти у Новий рік у ранзі лідера Суперліги Львівщини. Та й здавалося суперник мав цьому сприяти, адже до очної гри з «червоно-жовтими» він замикав турнірну таблицю.

Проте, на те й є спорт аби підносити сюрпризи.

Хороший початок

Після серії із трьох перемог над ФК «Мостиська», «Меркурій» та «Nice Guys» нічого іншого як на четверту перемогу поспіль фани «пекарів» не розраховували. Та й початок гри цьому сприяв. Голи Назарія Даніва та Ігоря Кушецького забезпечили нашій команді комфортну перевагу в рахунку.

Проблеми на рівному місці

Не можемо ми провести поєдинок на одному рівні й ця проблема на даний момент залишається найболючішою. Здається нічого не віщувало біди. Підходив до завершення перший тайм гри як Роман Лещинський скоротив відставання в рахунку, а на початку другої половини зустрічі вирівняв цифри на табло.

Гра з п’ятим польовим

Після того, як рахунок став – 2:2 головний тренер «пекарів» Сергій Тригубець зняв воротаря й випустив Андрія Коваля у футболці п’ятого польового гравця. Для чого він це зробив відомо лише йому. До завершення гри ще залишалося дуже багато часу. Але, але і ще раз але. Сам же «коуч» обрізається на рівному місці, «Галицька здоба» отримує гол у пусті ворота після чого було повністю втрачено контроль над грою.

Ключовий епізод у грі

Також читайте:   Футзал. Чемпіонат світу-2016. Бразилія сенсаційно програє Ірану (відео)

На такий статус заслуговують два моменти. Перший – це обрізка Івановича при рахунку – 2:2. Друга – за рахунку 4:3 на користь стриян Назарій Данів не влучив у пусті ворота буквально метрів із трьох.

Поразка заслужена чи закономірна?

Мабуть таки заслужена. Суперник був краще налаштованим на цю гру. Гравці ж «Галицької здоби» були тінню тих, які ще декілька днів тому у феєричному матчі перемогли Андрія Шагало та ФК «Мостиська».

Турнірне становище

Піднятися на першу сходинку «червоно-білим» не вдалося й з 9-ма балами ФК «Галицька здоба» знаходиться ще з низкою команд усередині таблиці.

На цьому все. 2022 завершуємо поразкою. Попереду новий рік, нові матчі й маємо надію нові перемоги.

«Скала 1911» – ФК «Галицька здоба» – 5:4 (1:2)

«Скала 1911»: Завгородній, Сов’як, Собко, Бутим, Лазарський, Петрик, Яната, Коблянський, Павлучкович, Скурчанський

ФК «Галицька здоба»: Марухняк, Бурмас, Кушецький, Москалик, Данів, Янів, Коваль, Яблонський, Дяк, Тарасович, Тригубець

Голи: Ліщинський, 14, 16, 20, Бутим, 22, Яната, 26 – Данів, 8, 37, Кушецький, 13, Коваль, 23

Кращі гравці за версією пресслужби: Роман Лещинський – Назарій Данів

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*