«Галицька здоба» вирвала перемогу в ФК «Мостиська» - Блог про Львів

«Галицька здоба» вирвала перемогу в ФК «Мостиська»

Нова форма

Продовжуються змагання у Суперлізі Львівщини. Варто зазначити, що з кожним матчем стає все цікавіше, настільки запеклою є боротьба на майданчику. Свіжий приклад – поєдинок між ФК «Галицька здоба» та ФК «Мостиська», який за своєю напругою не поступався протистоянням в Екстра-лізі.

До гри. На правах фаворита гри «пекарі» одразу ж кинулися здобувати необхідний для себе результат. Буквально в третій же атаці головний тренер нашої команди знімає воротаря і переходить на гру в 5-ть польових. Ця тактика одразу ж виправдовує себе, коли зусилля своїх партнерів вдало завершує Андрій Коваль. Минає ще дві хвилини і Назарій Данів подвоює рахунок у грі. А на 9-й хвилині у повітрі «Боско-Арени» запахло розгромом, коли Сергій Тригубець вдало пробив у дальній від воротаря номінальних гостей кут.

3:0 – здавалося гра зроблена? Але, це був лише початок. «Мостиська» – майстер камбеків і у матчі з «червоно-жовтими» він їм фактично також вдався. Одразу ж після третього пропущеного голу «синьо-жовті» знімають воротаря. У рамку воріт стає Андрій Шагало, який настільки зумів завести свою команду, що вона не те, що відігралася, а й зуміла вийти вперед у рахунку. До речі, клуб із Мостиськ у цій грі підтримувала велика армія шанувальників. І цей фактор зумів допомогти супернику відігратися.

Напевно ключовий епізод у грі відбувся в другому таймі. За рахунку 4:3 на користь суперника Андрій Шагало отримує травму й тривалий період часу з ним працював лікар. За цей же час наша команда пішла у ва-банк, знову випустивши п’ятого польового гравця. На відміну від попередніх матчів на цей раз тактика у «5» спрацювала на всі сто відсотків. Хоча, за рахунку 4:4 двічі суперник нас простив, не влучивши в пусті ворота. Ми ж свої моменти реалізували й записали у свій актив третю перемогу поспіль.

Також читайте:   ФК «Галицька здоба» у зимовому сезоні сезону 2020/2021 років. Поточна ситуація

Дякуємо супернику за класний матч, таких би побільше в чемпіонаті, бажаємо успіху в наступних матчах, а ми у свою чергу готуємося до нового виклику у вигляді стрийської «Скали 1911» з якою зіграємо вже найближчого четверга.

Щодо турнірних перегонів, то «пекарі» на даний момент із 9-ма балами в активі посідають 5-ту сходинку. Щоправда, зіграла наша команда лише п’ять матчів.

ФК «Галицька здоба» – ФК «Мостиська» – 6:4 (3:2)

ФК «Галицька здоба»: Бурмас, Марухняк, Гірний, Данів, Дяк, Коваль, Кушецький, Москалик, Тарасович, Тригубець, Чурко, Яблонський, Янів

ФК «Мостиська»: Гриб, Малецький, Козак, Кульматицький, Серняк, Хоцянович, Щур, Матис, Паук, Шагало, Марко

Голи: Коваль, 5, Данів, 7, 22, Тригубець, 9, 28, 29 – Матис, 10, Серняк, 15, Щур, 20, Гриб, 21

Попередження: Бурмас, 20, Кушецький, 28 – Матис, 23, Серняк, 24

Кращі гравці за версією пресслужби: Сергій Тригубець – Андрій Шагало

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*