Слова Воробуса напередодні 2023 року - Блог про Львів

Слова Воробуса напередодні 2023 року

Новий 2023 рік

31 грудня, автор цих рядків сів за комп’ютер і пробує підбити підсумки року що минає для себе й для нас всіх загалом.

Тільки почав друкувати цей пост, як зрозумів, що можу його не закінчити. Голова Миколаївської ОВА містер Кім повідомив кілька хвилин тому, що клята русня знову запустила ракети по території України. Відповідно в цілях безпеки багато областей одразу почали вимикати світло. Львівська область поки що на паузі, але тривогу вже увімкнули. Так що все можливо.

Ось зникло світло, щоправда на дві хвилини, то ж пишу далі. Отже, 2022 рік став найважчим як для України, так і для мене. Звичайно, війна всіх нас обмежила, але принаймні зараз я не в окопі. До цього мінімум троє мої хороших колег загинули на війні. Двоє у Попасній, ще один у Бахмуті.

Війна обмежила всіх нас у подорожах. Якщо минулого року я передавав привіт із Кіпру, то цього вдалося побувати лише в Прибалтиці. Взагалі скажу, що мало зараз десь буваю. Єдине що запам’яталося, так це поїздка у Зарваницю. Там вартує побувати.

Щодо буденності, то такі вже зараз часи. Головне що ми здобули перемогу над дикунами. Їх по-іншому не назвеш. Ну, й найголовніше не розслаблятися.

Також читайте:   "No shave november": Вертоліт та Воробус порівнюють бороди

Вони запустили ракети під Новий рік, можна не сумніватися що такі ж дії повторяться на Різдво. Із датою святкування тут також є питання, але більшість таки вирішила святкувати як святкувала колись. А ось вже наступного року має бути перехід на 25 грудня. Побачимо чи не будуть це лише розмови.

Взагалі зустріч Нового року для автора блогу буде на цей раз незвичною, адже я сьогодні працюю й буду це робити коли всі будуть сидіти за святковими столами. Хоча, дуже сильно святкувати я б не радив. Згадайте тих людей, які зараз сидять на передовій і дбають про нашу з вами безпеку.

Щодо блогу, то ми його досі ведемо, незважаючи на відсутність вільного часу, не таку популярність як колись тощо. У нас з’явилися ще автори. Тому, якщо вам є про що написати або сказати пишіть, ми обов’язково переглянемо ваш допис і, можливо, викладемо у світ.

Поки що ж, поки є світло всім нам перемоги над ворогом, процвітання країні й кожному з нас й пам’ятайте про Бога. Саме молитви до Всевишнього мають нам допомогти.

Бережіть себе, з прийдешнім і побачимося маю надію у новому, 2023 році – році кролика.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*