Стелажі для автозапчастин та товарів на СТО - Блог про Львів

Стелажі для автозапчастин та товарів на СТО

СТО

Попри схожість з універмагами та супермаркетами, у роздрібних продавців заправних станцій є свій унікальний набір потреб, коли йдеться про технології роздрібної торгівлі.

Стелажі для магазину можна легко придбати для використання в гаражі або на станції заправки. В Україні стелажі відносно легко можна купити онлайн, але як краще вибрати, щоб отримати якісний товар? Дізнайтеся далі, чому стелажі в супермаркетах так відрізняються від стелажів, що використовуються в автомобільних магазинах і як вибрати між двома типами торговельного обладнання.

Посібник з купівлі стелажів для АЗС

Автозаправні станції та СТО – відмінні місця, де автомобілісти можуть зупинитися по дорозі до магазину автозапчастин, щоб купити моторне або трансмісійне мастило. Магазини автозапчастин сильно різняться за розміром та типами продуктів, які вони продають.

Великі продавці автозапчастин часто купують стійки за цінами, які можуть шокувати вас. Важливо, щоб торгове обладнання в такому магазині мало певні якості.

Є кілька речей, які слід враховувати обираючи стелаж перфорований для СТО або заправної станції. Ось деякі з найважливіших критеріїв, які слід враховувати при виборі стійки:

  • Габаритні розміри. В інтер’єрі заправки не так багато місця, тому будь-який обраний стелаж має вміщати багато товарів. Стійка не повинна бути занадто великою, інакше вона не поміститься у компактному просторі.
  • Дизайн. Залежно від продукту, товари, що продаються в магазинах автозапчастин, можуть важити від кількох кілограмів (наприклад, моторне мастило) до кількох сотень кілограмів. При виборі стійки для автосалону важливо подумати про естетику стійки. Товсті металеві стінки та перегородки стійки гарантують, що вона прослужить довгі роки, не завдаючи вам жодних проблем.
  • Надзвичайна вага. Стелаж АЗС та стелаж автомагазину мають нести дуже різні навантаження. Перед розміщенням замовлення переконайтеся, що вибрані моделі стелажів можуть витримати вагу продуктів.

Якщо ви звернете пильну увагу на перелічені вище критерії, ви можете бути впевнені, що розміщуєте правильне замовлення для стелажа. Каталог продукції ART Trade є чудовим ресурсом для отримання додаткових знань про торгове обладнання та витратні матеріали, які продаються компанією, а також основні компанії, які їх виробляють. Крім продажу якісного торговельного обладнання, компанія “Арт Трейд” також надає послуги доставки обладнання клієнтам по всій Україні.

Автор статті: Jorgen.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*