Суперліга Львівщини. Друга поспіль поразка ФК «Галицька здоба» - Блог про Львів

Суперліга Львівщини. Друга поспіль поразка ФК «Галицька здоба»

Нова форма

Продовжуються змагання найсильнішого дивізіону Львівської області. Після розгромної поразки у першому турі від «in.IT 2» та через призму першого матчу Кубку України з «УжНЕТ», де «пекарі» здобули перемогу, здавалося у матчі проти КІВС «Енергії 2» наші гравці на чолі з їхнім «коучем» Сергієм Тригубцем вже повинні показати всі свої найкращі якості та нарешті покласти у свою скарбничку перші залікові бали.

Проте, як показала гра проти «енергетиків» криза у футзальному клубі «Галицька здоба» продовжується і як це не прикро звучить – падіння триває. Знову ми програли, програли хорошій команді й найголовніше – програли по ділу.

Ще в анонсі до цієї гри багато писали про молодих «енергетиків». Дійсно, це вже не ті гравці, які були колись, вони подорослішали, а одного з них Романа Гураля навіть взяли в основну команду ФК «Енергія». До речі, саме Гураль став одним із ковалів перемоги над «Рятувальником».

Але, таки вертаємося до наших «пирогів». Перше, що кидається в очі, так це гра. Її в «Галицької здоби» немає. Багато говорилося про гру граючого тренера. Вчора він не з’являвся на майданчику, дав нагоду зіграти фактично всім заявленим на гру виконавцям. Та, від цього краще не стало. «Червоно-білі» багато атакували, комбінували, але моментів то фактично не створювали. За весь перший тайм лише Богдан Стефанків та Назарій Данів по-справжньому зуміли потурбувати досвідченого воротаря «енергетиків» Андрія Пітулю.

Також читайте:   Історія виступів ФК «Галицька здоба» у Всеукраїнському фіналі АФЛУ

Для команди, яка має чемпіонські амбіції цього замало.

А що ж суперник? Витримавши стартовий натиск «пекарів», вони потрохи освоїлися на майданчику, а ближче до середини тайму стали справжніми господарями становища. А тут ще й Роман Гураль самотужки зробив гру. Спершу він вдало асистував на Влада Константінова, а потім відзначився чудовими індивідуальними якостями.

2:0 – на користь підопічних Назара Станкевича і щось необхідно було змінювати після перерви.

На жаль, але й після відпочинку малюнок гри на майданчику «Боско-Арени» не змінився. Гравці «Галицької здоби» не грали, а мучилися і складалося таке враження, що вони хотіли якомога швидше завершити цю гру. КІВС «Енергія 2» також не форсувала подій у матчі, грамотно захищаючись.

Єдиною яскравою плямою у цьому протистоянні для нашої команди став чудовий за виконанням гол від Москалика, якого Роман забив гарматним ударом із-за меж штрафної.

2:1 – поразка, поразка – заслужена й поки що останнє знову ж таки заслужене місце в турнірній таблиці. Як вилізти з цієї ями вирішувати людині, яка відповідає за результат – головному тренеру нашої команди. Решта ж у команди все є.

Склад ФК «Галицька здоба» у матчі проти КІВС «Енергії 2»:

Бурмас, Марухняк, Яблонський, Янів, Коваль, Богданов, Дяк, Стефанків, Москалик, Данів, Кушецький, Тригубець, Панасюк.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*