Суперліга Львівщини. ФК «Галицька здоба» – ФК «Мостиська». Анонс - Блог про Львів

Суперліга Львівщини. ФК «Галицька здоба» – ФК «Мостиська». Анонс

Різдво Христове

Суперліга Львівщини. ФК «Галицька здоба» – ФК «Мостиська». Анонс

Вже сьогодні, 26 грудня, наша команда продовжить свої виступи у Суперлізі Львівщини. Після перемоги над «Меркурієм» (4:3 – авт.), яку «пекарі» здобули буквально нещодавно на цей раз нашу команду очікує протистояння з головним відкриттям цьогорічної першості ФК «Мостиська».

У новому сезоні ця команда стала справжньої грозою авторитетів. Якщо у минулі роки «мостищани» були хлопчиками для биття, то у сезоні 2022-2023 років хлопці Андрія Шагало зміцніли й вже зараз їх обіграти не так вже й легко. «Свіжий» приклад суботня гра проти одного з фаворитів Суперліги Львівщини ФК «Любарт». У цій грі «синьо-жовті» тривалий час поступалися в рахунку, але завдяки грі в п’ять польових таки зуміли відігратися й з 10-ма балами в активі зберегти за собою другу сходинку в турнірних перегонах.

До матчу з «лучанами» наш майбутній суперник тричі переміг («Nive Guys» – 9:2, «in.IT – 2» – 6:2, КІВС «Енергія 2» – 5:3 – авт.) та поступився «Скалі 1911» – 10:2.

Також читайте:   «Галицька здоба» мінімально перемогла «Максимус» (відео)

Щодо футзального клубу «Галицька здоба», то після двох поспіль поразок на старті підопічні Сергія Тригубця потрохи набирають хід, здобувши дві поспіль перемоги над «Nice Guys» та ФК «Меркурій». У підсумку «червоно-білі» зуміли покинути підвал турнірних перегонів і ще досі зберігають хороші шанси не те що на медалі змагань, а й перемогу.

Історія протистоянь

За весь час існування колективів зустрічалися вони між собою шість разів. Варто зазначити, що у всіх цих матчах неодмінно перемагали «пекарі». Буквально «свіжі» матчі відбулися минулого зимового сезону. Тоді ФК «Галицька здоба» двічі здолав свого суперника – 8:1 та 8:4, відповідно.

Чи зуміють цього разу підопічні Андрія Шагало зачепитися за результат, а підопічні Сергія Тригубця продовжити переможну серію, яка налічує вже два матчі, дізнаємося вже незабаром. Старт сьогоднішнього поєдинку заплановано на 19 годину 30 хвилин.

Місце незмінне – зал «Боско-Арена».

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*