Суперліга Львівщини. ФК «Галицька здоба» – ФК «Скала 1911». Анонс - Блог про Львів

Суперліга Львівщини. ФК «Галицька здоба» – ФК «Скала 1911». Анонс

Матч зі Скалою 1911

Вже сьогодні продовжаться змагання зимового чемпіонату Суперліги Львівщини. У пропущеному поєдинку першого туру між собою зустрінуться ФК «Галицька здоба» та ФК «Скала 1911», яка представляє місто Стрий.

Даний поєдинок мав відбутися у залі «Боско-Арени» ще 12 листопада, але на прохання стриян гра була перенесена. І ось в один із резервних днів, а саме таким стало 29 грудня було вирішено зіграти цю гру.

До очного протистояння команди підходять, перебуваючи на різних полюсах турнірної таблиці. Так, наш майбутній суперник із чотирма балами в активі та після шести зіграних матчів перебуває на дні турнірної таблиці. Стрияни здобули одну перемогу над ФК «Мостиська – 10:2» та ще раз розписали «мирову» із КІВС «Енергією 2» – 2:2. У решті ж матчів «Скала 1911» йшла з майданчику з нічим («Меркурій» – 1:2, «in.IT 2» – 2:5 та «Nice Guys» – 3:4 – авт.).

Щодо нашої команди, то після серії поразок «пекарі» нарешті почали показувати бажаний для себе та своїх фанів результат. Зокрема, в останніх трьох турах було здобуто три перемоги з трьох можливих. Найсвіжіша у понеділок, 26 грудня, над ФК «Мостиська» – 6:4. Відповідно й в турнірних перегонах «червоно-білі зуміли підтягнутися до лідируючої трійки. Перед матчем зі «Скалою 1911» у «Галицької здоби» 9-ть залікових балів після 5-ти зіграних матчів. Це на три менше ніж у лідера «Nice Guys», які зіграли на два матчі більше.

Також читайте:   Воробус, дві шоколадки та прокляття Гутмана (відео)

Тож, сьогоднішній матч – це нагода при вдалій грі вийти в лідери чемпіонату.

Історія зустрічей

За весь час існування обох команд вони зустрічалися лише один раз у рамах регіонального відбору до Другої ліги України. Найцікавіше, що ця гра відбулася також напередодні Нового року 25 грудня 2021 року. Тоді «суху» перемогу (4:0 – авт.) зуміла здобути наша команда. Поєдинок же другого кола так і не було зіграно через повномасштабне вторгнення ворога.

Насамкінець додамо, що старт гри між ФК «Галицька здоба» та ФК «Скала 1911» заплановано на 21 годину.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*