Який тример для бороди вибрати? - Блог про Львів

Який тример для бороди вибрати?

тример

Щоранку, коли ви дивитесь у дзеркало, ваша борода посилає сигнал SOS? Врятуйте її за допомогою правильного тримера. Завдяки йому можна зрізати і формувати навіть саму непокірну щетину!

Тример, бритва і машинка для стрижки – в чому різниця?

На перший погляд ці три назви можуть виглядати як різні назви одного пристрою. Ніщо не може бути більш неправильним. Кожен з них має різне призначення, тому перед покупкою будь-якого з них варто знати, для чого вони потрібні.

Бритва (бритва) використовується для видалення волосся на обличчі близько до шкіри. Це електричний еквівалент бритви класичного одноразового використання. Хоча він не дає таких ідеальних результатів, як ручна бритва, видаляти бороду з ним швидше та зручніше. Електробритви діляться на фольгові – з довгастими лезами і ротаційні – з круглими.

Машинка для стрижки волосся адаптована для стрижки волосся на голові різної довжини. Ви можете використовувати його для формування бороди, але через його великий розмір і широко розставлені леза формувати бороду незручно і набагато складніше. Простіше кажучи, тример для бороди – це машинка для стрижки щетини.

Зорієнтуватися в асортименті та цінах тримерів можна тут: https://comfy.ua/trimmers/.

Види тримерів

На ринку ви знайдете кілька типів пристроїв різного призначення, які називаються тримерами. Зазвичай їх поділяють на:

  1. тримери для бороди – ідеальні для вкорочення та моделювання волосся на обличчі. Сконструйовані подібно до машинок для стрижки волосся, однак вони менші за розміром і їхні леза розташовані ближче одне до одного. Завдяки цьому вони більш ергономічні, не подразнюють шкіру та дозволяють точно формувати бороду. Вони також зазвичай мають від кількох до кількох десятків установок висоти зрізу.
  2. тримери для тіла – конструкція їхніх лез була адаптована для підстригання волосся всюди, крім обличчя. Добре підходять для догляду за грудьми або пахвами.
  3. тримери для носа і вух – вони маленькі і побудовані зовсім інакше, ніж вищезгадані пристрої. Вони складаються з вузького обертового леза характерної форми. Деякі підходять для формування брів.
  4. універсальні тримери – завдяки своїй багатофункціональності вони користуються великою популярністю. Завдяки змінним насадкам пристрої поєднують в собі можливості тримера для бороди, носа, вух і тіла. Найкращі моделі дозволяють комплексно доглядати за волоссям по всьому тілу.
  5. гібридні бритви – в порівнянні з іншими пристроями вони відрізняються тим, що можуть як голити, так і підстригати волосся на обличчі. Все завдяки спеціальному лезу, яке, однак, час від часу потребує заміни. Крім того, вони дозволяють голити і підстригати бороду сухим або вологим способом за допомогою піни або гелю для гоління.

Обираючи тример для бороди, пам’ятайте, що він призначений для укладання бороди, вусів або бакенбардів, а не для їх гоління. Якщо ви хочете ідеально гладку шкіру обличчя та шиї, кращим рішенням для вас стане електробритва або класична одноразова бритва. Ви можете використовувати тример для бороди, щоб позбутися довшої щетини перед голінням, але він не видалить волосся повністю. Також будьте обережні, якщо ваша борода довша за 4-5 см. Її самостійна ефектна укладання тримером може бути складною для вас, особливо якщо ви цього раніше не робили.

Автор статті: inna.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*