Життя в умовах відсутності електроенергії - Блог про Львів

Життя в умовах відсутності електроенергії

Без світла

Клята русня ніяк не хоче відступити, але всі ми віримо в наші Збройні сили України, які разом із молитвами до Господа Бога допоможуть прогнати кляту зразу з нашої землі, а також повернути загарбані до своєї рідної домівки.

Орки ж нічого вже не можуть як тільки бити по Україні ракетами, які ще в жовтні похитнули нашу енергетику. Саме по цій причині нам із вами почали вимикати світло. Коли таке було востаннє. Недаремно мій хороший товариш вчора сказав класну фразу, цитую: «Якби ще декілька років тому хтось сказав би що у світі буде ковід, згодом Зеленського оберуть президентом, а через деякий час по нашій державі будуть кидати ракети й гинутимуть люди, то дійсно би забрали цю людину на консультацію до психіатра».

Реалії ж такі, що все вище написане збулося. Навіть додам більше люди у 21 столітті змушені сидіти без електроенергії, гріти їсти на газових балонах, а там де дуже треба світло користуються генераторами.

Воробус генератора вдома немає, то ж змушений сидіти багато часу без світла. Це вже зараз є хоч якийсь розклад відключень. На початках же просто вимикали світло. Ти сидів такий думав над життям, вечеряв при свічках і багато спав.

Також читайте:   Сантехніка у сучасній ванній кімнаті: що вартує оновити?

Розклад зробили, але й з ним часто бувають проблеми. Бувають такі моменти, що без електроенергії можемо залишитися й коли у вашому будинку незаплановані відключення. Це так звані аварійні відключення, які позначені білим квадратиком.

Реалії ж такі, що часто збираєшся на роботу коли світла ще нема. Приходиш із праці – знову відсутня електроенергія. Саме тому автор цих рядків часто пише пости для вас, читачі блогу у нічну пору. Наприклад зараз 2 годині ночі, а я набираю тексти аби ви мали інформацію про тому чи іншому питанню.

В інших же випадках користуюся альтернативними лампами, які колись замовив у Китаю. Їх вистачає на 2-3 години аби хоч трохи світити свою домівку.

Що буде далі? А далі кажуть подорожчають тарифи на електроенергію й до весни точно очікують вже звичні відключення.

Ну, все перестаю нити. Нашим хлопцям в окопах куди важче чим нам з вами посидіти енну годину в темноті. Тримаймося, все так не буде.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*