Доставка їжі у Львові: справжній галицький колорит від !FEST

Доставка їжі у Львові

Багато українців надають перевагу домашнім стравам, проте приблизно стільки ж з нас регулярно елементарно не встигають поратися на власній кухні. Часу немає, а почуття голоду не відпускає та гнітить? Ваша «швидка допомога» – доставка їжі Львів, чий профіль – доставка їжі із ресторанів Холдингу емоцій «!FEST» у Львові.

І це не банальні піци та суші (цим фастфудом нас вже перегодували досхочу), а різноманітні, смачні та фірмові страви від справжніх майстрів. При цьому скуштувати їх можна як у закладах холдингу («Реберня», «Львівські пляцки», «Криївка», «П’яна вишня»), так і вдома чи в офісі, замовивши їжу онлайн.

Ребра запечені за унікальною рецептурою

Якщо ви ще їх не куштували, то просто не знаєте смаку справжніх реберець! Достатньо сказати, що рецептуру страви шеф-кухарі розробляли цілих три роки, а готують ребра на унікальних мангалах, завдяки чому вони виходять із хрусткою скоринкою і потрібним «вмістом» диму.

Важливо! Перед доставкою їжі у Львові реберця не нарізають, аби вони зберегли потрібну температуру. Але якщо таке бажання клієнта, просто зауважте це у коментарі до свого замовлення. Отже, на старт – доставка із Реберні чекає!

Бургери по-галицьки

Більшість мешканців Львова дуже добре знають про самобутній театр пива «Правда». Так ось, окрім пива – і, власне, до нього – тут готують чудові та ексклюзивні бургери. Начинка – курка, свинина та яловичина, але якщо додати до страви соус «Цвіклі», на столі буде вже справжній галицький бургер.

Також читайте:   Бурачки із хріном

Ваша ексклюзивна кава

Кава для Львова завжди була особливим напоєм, і у нашій компанії до нього ставляться відповідно. Зерна арабіки для тутешньої кави Kulturrra закуповуються у Центральній Америці, обсмажуються та мелються під різні способи приготування: еспресо, джезву чи горнятко. Подібного смаку точно не зустрінеш у інших закладах міста.

Готуємо разом

Ще під час карантинних обмежень у холдингу задумалися над тим, що окрім доставки їжі у Львові можна також виготовляти напівфабрикати – вареники, пельмені, млинці. Ті, хто куштував ці страви в ресторанах мережі й на власній кухні, доклавши трохи своїх зусиль до «чаклунства», впевнено говорять: це один і той самий смак!

Як замовити їжу онлайн?

Достатньо завітати на наш сайт і визначитися із замовленням, а все інше зробить fest доставка. Ми працюємо кожного дня з 12 до 21.30, мінімальна сума замовлення складає 290 гривень. Доставка їжі у Львові кур’єром в залежності від району становить від 70 гривень і займає 59-90 хвилин з моменту оплати (вона відбувається у безготівковій формі через додаток «Easypay»).

Доставка їжі у Львові кур’єром

Без бонусів – нікуди

Також рекомендуємо оформити нашу програму лояльності LOKAL. Наприклад, за нею іменинники мають суттєву знижку – 10% на замовлення. Також нараховуються бонуси за покупки на нашому сайті: 10 гривень – 1 бофон (без урахування оплати за доставку). Якщо ж ви надаєте перевагу самовивозу, і тоді – 10% знижки на придбану їжу.

Автор статті: inna.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*